Ga naar de inhoud

De Verraders Seizoen 1, aflevering 8 / De finale De Verraders

Zooo, zitten we er klaar voor? Wij wel hoor! De Finale van De Verraders oftewel Aflevering Nummer 8. Let’s Go! Of ben je al benieuwd naar De Verraders Seizoen 3?

Aflevering 7 eindigde met de judasstreek van Samantha richting Holly. De deelnemers hebben succesvol een verrader eruit gestemd en alle drie de officiele verraders zijn er nu uit (Diederik, Kees, Holly). De ‘nieuwste’ verrader Samantha zit nog in het spel. 

Samantha heeft zich totaal niet populair gemaakt met de handelingen uit aflevering 7. Wij zijn heel benieuwd hoe zij zich gaat houden in De Finale van De Verraders. Lees snel verder hieronder!  

De Verraders aflevering  / De Verraders Finale is te zien op RTL vanaf 1 mei 2021.

De Finale van De Verraders aflevering 8

Wij beginnen de finale met het ontbijt, zoals gebruikelijk. Met nog 5 deelnemers over, was het een spannend ochtend. Samantha was natuurlijk veilig door haar schild, maar ook omdat het natuurlijk de laatste verrader was. Vervolgens kwamen Loiza, Chatilla en uiteindelijk Francis erbij. Daarmee komen wij op de conclusie dat Loek vermoord is door Samantha. 

Vervolgens begint het spel, waarbij de reeds verdiende zilverstaven ingezet konden worden. In totaal werden er 4 spellen gespeeld, met daarbij de inzet van twee zilverstaven per spel. Er konden dus 8 zilverstaven verdiend, of verloren worden. 

De spellen in De Finale van De Verraders zelf vond ik niet zo bijzonder en zal ik ook niet gaan beschrijven. 3 van de 4 spellen werden ‘gewonnen’ en zo werden er 6 extra zilverstaven verdiend. Belangrijker om op te merken was dat Francis de verdenking volle bak op Samantha heeft. Chatillah en Loiza zijn iets minder stellig. Samantha probeert de verdenkingen op Francis te krijgen. Wij gaan op naar de ronde tafel! 

Tijdens de ronde tafel gaat het tussen Samantha en Francis. Uiteindelijk gaan er drie stemmen naar Francis toe en moet zij het spel verlaten. Toen kon ze eindelijk volledig eerlijk zijn en zeggen: Ik ben een getrouwe. 

Loiza en Chatillah zaten dus weer fout en moesten richten het finalespel. Hierin moest ze aangeven met wie ze het finalespel wilden spelen. Chatillah en Loiza kozen allebei voor Samantha. Samantha had dus weer een machtspositie. Ze koos om de finale samen te gaan spelen met Chatillah. 

Er moest 22 kilo zilver verdeeld worden. In het finalespel stonden Samantha en Chatillah samen en moesten ze kiezen om het zilver te verdelen of zelf te houden. Hierin zat natuurlijk wel een addertje. Als je allebei wilt verdelen, wordt het eerlijk verdeeld. Als een van de twee voor zelf houden kiest, dan krijgt zij alles. Kiezen ze allebei om het zelf te houden, gaat het naar de lachende derde: Loiza. 

De winnaar finale de verraders aflevering 8

Tijdens het finalespel mocht Samantha eindelijk bekend maken dat ze de verrader was. Een zichtbare last viel van haar schouders. Het zilver moest nog wel verdeeld worden. Chatillah koos ervoor om het zilver te delen. Samantha koos ervoor om het zilver ook te delen. Hierdoor werd de buit verdeeld tussen Samantha en Chatillah. Beide dames kregen 8 zilverstaven en hebben gewonnen! 

Dat was het! Samantha heeft De Verraders gewonnen en deelt de buit met Chatillah. Loisa blijft met lege handen achter. 

DE VERRADERS AFLEVERING 8 / De Finale ERUIT

Tot nu toe zijn eruit gestemd:

Aflevering 1: Daan Nieber (getrouwe)
Aflevering 2: Edson da Graça (getrouwe)
Aflevering 3: Sinan Can (getrouwe)
Aflevering 4: Diederick Jekel (verrader)
Aflevering 5: Steven Kazan (getrouwe)
Aflevering 6: Kees Boot (verrader)
Aflevering 7: Holly Mae Brood (verrader)
Aflevering 8: Loiza Lammers

DE VERRADERS VERMOORD 

Aflevering 1: Gaby Blaaser
Aflevering 2: Gertjan Verbeek
Aflevering 3: Jorgon Rayman
Aflevering 4: Kim Lammers
Aflevering 5: Niemand
Aflevering 6: Abbey Hoes
Aflevering 7: Barbara Sloesen
Aflevering 8: Loek Peters

DE VERRADERS KANDIDATEN NA AFLEVERING 8 / De Finale:

We hebben nu dus na aflevering 8 over:

De Getrouwen: Francis van Broekhuizen (operazangeres), Chatilla van Grinsven (basketbal-international), Loiza Lamers (model)

De Verraders: Diederik Jekel (wetenschapsjournalist)(eruit gestemd), Holly Mae Brood (actrice, Eruit Gestemd), Kees Boot (acteur / comedian)(Eruit Gestemd), Samantha Steenwijk (zangeres)

Bekijk ook onze reviews over:

 Seizoen twee, aflevering 1 & 2

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten