De Verraders Seizoen 2 – aflevering 1

Na het succes van De Verraders seizoen 1, heeft RTL besloten een vervolg te geven aan deze spannende serie. Wil je nog even teruglezen hoe De Verraders seizoen 1 is geëindigd? Lees dan even de blog over De Verraders Seizoen 1.

De Verraders Seizoen 2, aflevering 1

Foto © RTL/Jasper Suyk

De Verraders Seizoen twee bestaat weer uit een mooie lijst met semi BN’ers, welke gaan strijden voor de grote zilverprijs. De deelnemers die dit jaar meedoen, zijn:
Romana van Baaijen (realityster uit B&B Vol Liefde), Envy Peru (drag queen en winnares van het eerste seizoen Drag Race Holland), Jay Francis (stand-up comedian), Henk Grol (ex-judoka), Bettina Holwerda (musical-actrice), Ellen Hoog (ex-hockeyster), Iliass Ojja (acteur in onder andere Mocro Maffia), Amaa Onrwuka (weervrouw), Britt Scholte (actrice), Tim Senders (presentator), Shelly Sterk (presentatrice) en Thijs Zeeman (presentator).

De Verraders seizoen 2, aflevering 1

In tegenstelling tot vorig jaar, is de serie De Verraders seizoen 2 alleen op Videoland te zien. Wel kun je de eerste aflevering op zondagavond (5-12-2021) live kijken, na Expeditie Robinson op RTL 4. De eerste twee afleveringen, zijn dan direct op Videoland te zien. Hier heb je helaas wel een abonnement voor nodig, dus wij vrezen dat er een stuk minder kijkers komen dan vorig jaar. Uiteraard gaan wij je helemaal bijhouden op onze blog Mannnen.nl, zodat jij altijd op de hoogte blijft van de serie.

De verraders aflevering 1

Wij zien de show beginnen in een gloednieuw landhuis, genaamd Havixhorst. Dit mooie landhuis staat in de provincie Drenthe en is ook te boeken voor feesten, trouwerijen etc. Erg leuk om dus eens te gaan bezoeken! Tijdens het nieuwe seizoen van De Verraders zijn er wat nieuwe regels.

De verraders strijden, net zoals vorig seizoen, om 25 kilo zilver. De zilverprijs is op moment van schrijven 640 euro de kilo. Dat komt neer op een totaalbedrag van 16000 euro als prijzengeld. In tegenstelling tot vorig jaar, kunnen de getrouwen, die ’s nachts vermoord worden, weer ‘gered’ worden door de groep. 

Ook is er een wapenkamer beschikbaar, waar getrouwen en verraders gebruik van kunnen maken. We starten de aflevering met de kennismaking van de deelnemers, en direct worden de verraders gekozen. 

We starten De Verraders seizoen 2, aflevering 1 met de verraders Thijs Zeeman, Britt Scholte en Ilias Ojja. De eerste opdracht is het zoeken naar ‘Amanda’ in een verlaten huis. Hier staan echter ook mannen in, die ze ‘vermoorden’. Als ze een kamer openen waar een man in zit, is deze groep af. Als ze de kamer vinden, waar een ‘Amanda’ in zit, winnen ze extra zilver. De laatste groep wint uiteindelijk 6 stuks zilver in aflevering 1. 

Vervolg komt de nachtscene. Hierin bepalen De Verraders (Thijs, Britte en Ilias) wie er vermoord wordt. Degene die vermoord wordt, komt niet meer in het spel voort (of ze moeten ‘gered’ worden. 

In het begin van aflevering 2, blijkt dat Amara vermoord is. Het was dus maar een kort verblijf voor Amara Onrwuka

Deelnemers De Verraders Seizoen 2, aflevering 1

Tijdens de eerste show, is het gehele deelnemersveld nog aanwezig. De lijst is dus als volgt:

 • Romana van Baaijen
 • Envy Peru
 • Jay Francis
 • Henk Grol
 • Bettina Holwerda
 • Ellen Hoog
 • Illias Ojja (Verrader)
 • Amara Onrwuka (Vermoord)
 • Britt Scholte (Verrader)
 • Tim Senders
 • Shelly Sterk
 • Thijs Zeeman (Verrader)

Afvallers De Verraders Seizoen 2, aflevering 1

De afvallers van De Verraders Seizoen 2, aflevering 1 worden ingevuld zodra ze bekend zijn.

Vermoorden De Verraders Seizoen 2, aflevering 1

In Seizoen 2, aflevering 1 van De Verraders, wordt Amara Onrwuka vermoord. 

Uitleg termen De Verraders Seizoen 2

Getrouwen: Dit zijn eigenlijk alle deelnemers, zonder specifieke rol. Hun doel is om erachter te komen wie ‘De Verraders’ zijn, zodat ze deze naar huis kunnen sturen.
De Verraders: Dit zijn de personen die door het programma, worden verkozen om ‘De Verrader’ te spelen. Het doel is om de ‘Getrouwen’ op het verkeerde been te zetten, zodat ze elkaar naar huis zullen sturen. Hiermee maken ‘De Verraders’ meer kans op de grote zilverprijs, welke verdeeld wordt aan het eind van het seizoen.

Lees ook alles over De Verraders Seizoen 2:

Condoom.nl
Entertainment

Anoniem condooms kopen

Iedereen kent het wel, je bent een jaar of 13, 14, 15 of ietsjes ouder en je loopt voor het eerst met het schaamrood op je kaken de supermarkt of drogisterij binnen….

Lees verder »