De Verraders aflevering 7

Aflevering 6 van de verraders was weer een heerlijke! Vandaag gaan wij verder met aflevering 7 van De Verraders. Hoe gaat het aflopen met Samantha die zich niet populair heeft gemaakt? En kan Holly de verdenkingen van zich af houden? Je leest het op Mannnen.nl!

Aflevering 7 de verraders

De Verraders aflevering 7 is te zien op RTL vanaf 24 april 2021.

Aflevering 7 De Verraders

Wij beginnen de aflevering met het schouwspel in de nacht. Wie gaat er vermoord worden en wie verschijnt aan de ontbijttafel? Wij weten dat er twee schilden zijn weggegeven in de vorige aflevering, dus Loiza en Loek waren veilig.

De ronde tafel was erg heftig. Vooral Holly had veel moeite met de emoties en barstte in tranen uit. Het ging tussen Francis en Barbara, om erachter te komen wie vermoord was. Uiteindelijk zagen wij Francis binnenkomen, waardoor de conclusie getrokken kon worden dat Barbara vermoord was.

Tijl kwam na het ontbijt met de mededeling dat slechts 4 man de nacht zouden overleven en dat er vervolgens slechts 2 om het zilver gingen strijden. Dat was even een shock. Na deze aflevering moesten er dus 2 deelnemers het spel verlaten. (lees verder om erachter te komen wie!) Vervolgens gingen de deelnemers in 3 auto’s richting de proef. In de auto’s werden de eerste bondjes weer gesloten. Loiza en Loek zijn een bondje. Chatilla bond met Samantha en Holly probeert een verband met Francis te sluiten, maar Francis hapt niet op dit voorstel.

De deelnemers komen aan bij een groot grasveld om aan een leuk spel te beginnen. In het mooie Limburgse landschap mogen de deelnemers een spel uitvoeren, om 3 zilverstaven te verdienen.

Om te bepalen wie aan het spel mocht beginnen, moesten de deelnemers een halve liter biet atten. Francis won deze wedstrijd en mocht beginnen. De deelnemer welk bordje het minst werd geraakt, ontving een schild. Alle deelnemers vermaakten zich kostelijk en schoten er op los! Iedereen raakte dus ontving de groep sowieso 3 zilverstaven. Vervolgens werd het bordje van Samantha het minst geraakt, waardoor zij het schild ontving. Samanta is dus veilig, wat ze sowieso al was als verrader!

Vooral Holly en en Francis hadden de verdenkingen op zich. Na veel verdenkingen en overleg, bleek Holly toch aan het langste eind te trekken. Holly werd er als verrader uit gestemd. De Getrouwe hebben dus weer gelijk gehad en er is nu nog maar 1 verrader over. We zijn benieuwd wat er in aflevering 8 gaat gebeuren!

We eindigen de aflevering waarin Samantha nu zelf mag bepalen wie ze gaat vermoorden. Ze heeft zelf het laatste schild, dus ze heeft een vrije rol. Gaat ze voor de gevaarlijke Loiza, de verdachte Francis of Chatilla die niemand verdenkt? We horen het volgende week!

DE VERRADERS Aflevering 7 ERUIT

Tot nu toe zijn eruit gestemd:

Aflevering 1: Daan Nieber (getrouwe)
Aflevering 2: Edson da Graça (getrouwe)
Aflevering 3: Sinan Can (getrouwe)
Aflevering 4: Diederick Jekel (verrader)
Aflevering 5: Steven Kazan (getrouwe)
Aflevering 6: Kees Boot (verrader)
Aflevering 7: Holly Mae Brood (verrader)

DE VERRADERS VERMOORD

Aflevering 1: Gaby Blaaser
Aflevering 2: Gertjan Verbeek
Aflevering 3: Jorgon Rayman
Aflevering 4: Kim Lammers
Aflevering 5: Niemand
Aflevering 6: Abbey Hoes
Aflevering 7: Barbara Sloesen

DE VERRADERS KANDIDATEN NA AFLEVERING 7:

We hebben nu dus na aflevering 7 over:

De Getrouwen: Francis van Broekhuizen (operazangeres), Chatilla van Grinsven (basketbal-international), Loiza Lamers (model), Loek Peters (acteur)

De Verraders: Diederik Jekel (wetenschapsjournalist)(eruit gestemd), Holly Mae Brood (actrice, Eruit Gestemd), Kees Boot (acteur / comedian)(Eruit Gestemd), Samantha Steenwijk (zangeres)

Bekijk ook onze reviews over: