Ga naar de inhoud

De verraders Seizoen 1, aflevering 4

In De Verraders aflevering 3 was eindelijk het spannende psychologische spel te zien dat de makers ons beloofd hadden. De missies blijven vaag en het idee van de zilverstaven vind ik nog steeds matig, maar in de verraders aflevering 4 blijkt dat de psychologische oorlogvoering volle bak is gestart.

Sinan Can moest het spel in aflevering 3 verlaten. Wij eindigen aflevering 3 met het nachtelijke overleg van De Verraders en daarbij zit de groep nu volle bak te jagen op Diederick Jekel.

Aflevering 4 van De Verraders

De verraders twijfelen nu wat ze moeten doen. Moeten ze iemand ‘vermoorden’ die ook op Diederick zit als verrader, of moeten ze de groep in de war gooien om iemand te vermoorden die juist niet op Diederick zit? In De Verraders aflevering 4 moet er alles aan gedaan worden om de verdenking van Diederick Jekel af te halen.

Steven is naast Diederick nu de enige naam die vaak naar voren komt als verrader. Het doel is dus om iemand eruit te stemmen die op Steven stemt. Hiermee lijkt het alsof de verraders zichzelf willen beschermen. Wij wachten weer met smart op aflevering 4 van de verraders, om erachter te komen wie aan het langste eind gaat trekken! 

Wij krijgen aan het begin van de aflevering een plottwist. Naast de getrouwe die ’s nachts vermoord werd, werden er deze aflevering ook 2 mensen ontvoerd. Tijl kwam dit melden aan het begin van de aflevering. 

Missie De Verraders aflevering 4

Vervolgens moesten de deelnemers een morse code ontcijferen en opzoek naar de deelnemers die ontvoerd waren. Steven en Loiza waren ontvoerd. Ze hadden anderhalf uur om de deelnemers te zoeken. Na 1 uur en 29 minuten was deze missie voltooid. Hiermee kwamen de deelnemers er dus ook achter dat Kim vermoord was. 

Dit was de missie en hiermee werden ook de zilverstaven verdiend. Na de missie begon het gekeuvel weer over wie nou de verrader was. De bondjes beginnen zich langzaam te vormen. De bondjes bestonden uit Kees en Dierderik. Holly, Samatha en Abbey vormden ook een bondje en Chatilla, Loiza en Francis ook. Zo staan de deelnemers sterker in hun strijd tegen de verraders. 

Eigenlijk was het onontkomelijk dat Diederik er niet uit gestemd zou worden. En dat bleek ook de waarheid te zijn. Diederick kreeg 8 van de 10 stemmen. De overige 2 stemmen gingen naar Steven toe. Ook medeverrader Holly stemde op Diederik. Dit was een slimme zet. Kees stemde echter op Steven en kreeg na de stemmingsronde direct de schijn tegen. Geen slimme move! 

Aan het eind van de aflevering kwamen de verraders Holly en Kees weer samen om te bepalen wie er vermoord ging worden. Toen kwam Tijl binnen met de mededeling dat de twee overgebleven verraders, een derde verraders mochten toevoegen aan de groep. Dit plan kon alleen lukken als de getrouwe ook over wilde stappen. De twee verraders kozen voor Samantha, Volgende week gaan wij erachter komen of Samantha de overstap wilt maken naar de Verraders! 

We gaan weer met smart wachten op aflevering 5 van De Verraders! Zin in. Holly staat erg sterk, Kees iets minder. Volgende week zaterdag, 10 april, weten we meer. 

De Verraders eruit

Tot nu toe zijn eruit gestemd:

Aflevering 1: Daan Nieber (getrouwe)
Aflevering 2: Edson da Graça (getrouwe)
Aflevering 3: Sinan Can (getrouwe)
Aflevering 4: Diederick Jekel (verrader)

De Verraders vermoord

Aflevering 1: Gaby Blaaser
Aflevering 2: Gertjan Verbeek
Aflevering 3: Jorgon Rayman
Aflevering 4: Kim Lammers

De verraders kandidaten na aflevering 4:

We hebben nu dus na aflevering 4 over:

De Getrouwen: Francis van Broekhuizen (operazangeres), Barbara Sloesen (actrice), Chatilla van Grinsven (basketbal-international), Abbey Hoes (actrice), Steven Kazàn (goochelaar/comedian), Loiza Lamers (model), Loek Peters (acteur) en Samantha Steenwijk (zangeres). 

De Verraders: Diederik Jekel (wetenschapsjournalist)(eruit gestemd), Holly Mae Brood (actrice), Kees Boot (acteur / comedian). 

De Verraders aflevering 4 is te zien op RTL, vanaf 3 april. 

Lees op Mannnen.nl ook alles over:

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten