Ga naar de inhoud

DE VERRADERS SEIZOEN 2, AFLEVERING 3

We gaan vandaag dieper in op De Verraders Seizoen 2, aflevering 3. Aflevering 2 was een mooie aflevering, maar wel met minder kijkcijfers. Voor het eerst ging De Verraders onder de miljoen. Laten we hopen dat aflevering 3 een betere wordt! Er is wel redelijk wat ophef geweest over aflevering 2, de begravenisscene voor Giel werd als onsmakelijk ervaren en Esmee van Kampen had kritiek op de regie, omdat ze haar de schuld gaven voor het verhaal omtrent Steven Brunswijk. Hoe dat ook alweer zat? Dat lees je in onze blog van aflevering 2!

Je kunt De Verraders Seizoen 2, Aflevering 3 bekijken via RTL 4 of via Videoland!

Vandaag dus verder met aflevering 3. Eerst maar eens kijken wie er nog in het spel zitten? Dat zijn Giel de Winter (Vermoord, aflevering 2), Jamie Westland (Verrader), Stella Bergsma (Weggestemd), Esmee van Kampen, Babette van Veen, Carolina Duikhuizen, Ortal Vriend (Verrader), Robbie Kammeijer, Stefano Keizers (Verrader), Sylvia Geersen, Toine van peperstraten, Aran Bade (Weggestemd), Frank van de Lende, Frank Evenblij, Joep Sertons, Dionne Slagter, Irene Moors en last but nog least, Steven Brunswijk.

Bekijk ook onze startpagina’s! Partners en Partners!

De Verraders aflevering 3, daar gaan we

We beginnen weer met het nachtelijke overleg, zoals bekend. Wie zullen Jamie, Ortal en Stefano deze keer vermoorden?

Iedereen komt weer rustig binnen. Het is wachten tot de laatste man of vrouw. Het blijkt uiteindelijk dat Joep Sertons vermoord is. Een relatief save keuze, want hij had geen uitgesproken mening. Daarna kwam Tijl met de boodschap dat 3 van de groep naar de wapenkamer mochten, maar die moesten ze zelf uitkiezen. Dit was direct een lastige keuze, want iedereen wilde eigenlijk wel. Uiteindelijk mochten Jamie, Babette en Esmee naar de wapenkamer. Grappig, want Jamie is natuurlijk een verrader!

De opdracht daarna is een enigszins vreemde. Ze moeten de door een Duitse stad lopen en niet gefotografeerd worden door ‘geheime paparazzi’. Wie dit zijn, weten ze niet. Waar ze dus op moeten letten, weten ze ook niet. De missies vind ik, net als de afgelopen seizoenen, eigenlijk onzin. Verraders hebben er niks aan om de missies te saboteren, want ze willen het zilver net zo hard als de rest. Hoe de missie verder gaat, mag je zelf bekijken. Wat verder wel belangrijk is; de winnaar mag ook de wapenkamer in, net als de eerder genoemde namen. De winnaars van de missie zijn de groep van de Verraders. Uiteindelijk mogen dus alle verraders de wapenkamer in, samen met 2 andere. De winnaar van het schild is uiteindelijk een verrader! Dat betekend dat niemand veilig is. Ook een leuk feitje, tijdens de missie werd het zilver ook verdiend, de pot wordt dus weer gevuld!

Dan het spannendste moment van De Verraders Seizoen 2, aflevering 2. Wie gaat eruit? De roddels gaan weer de hele tafel rond, maar uiteindelijk gaat Aran Bade aan het langste eind. Aran Bade gaat uit de verraders aflevering 3.

In het nachtelijke overleg lijkt de volgende vermoorde ook al bekend: Esmee van Kampen. We moeten helaas nog een weekje wachten op het definitieve antwoord te krijgen!

VERMOORD DE VERRADERS AFLEVERING 3, SEIZOEN 2

Hier het complete overzicht van de Vermoorde van De Verraders seizoen 2.

Giel de Winter – Vermoord – De Verraders Aflevering 2.

Joep Sertons – Vermoord – De Verraders Aflevering 3.

WEGGESTEMD DE VERRADERS AFLEVERING 3, SEIZOEN 2

Stella Bergsma – Weggestemd – De Verraders Aflevering 2.

Aran Bade – Weggestemd – De Verraders Aflevering 3

ALLE AFLEVERINGEN VAN DE VERRADERS SEIZOEN 2

Wil je nou meer lezen over De Verraders? We hebben al eerst geschreven over De Verraders Seizoen 1 en over het Videoland seizoen! Lees, zodra de nieuwe aflevering geweest is, hier ook alles over de overige afleveringen:

De verraders seizoen 2, aflevering 1

De verraders seizoen 2, aflevering 2

De verraders seizoen 2, aflevering 3

De verraders seizoen 2, aflevering 4

De verraders seizoen 2, aflevering 5

De verraders seizoen 2, aflevering 6

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten