Ga naar de inhoud

De Verraders Seizoen 2, aflevering 4

Jaaa, het is alweer tijd voor De Verraders Seizoen 2, aflevering 4! Wij gaan je vandaag weer meenemen in de nieuwste aflevering van De Verraders. In de vorige aflevering zagen wij dat Aran Bade weggestemd werd. Het eindigde met het nachtelijke overleg tussen De Verraders, Jamie, Ortal en Stefano. Wie zullen ze vandaag vermoorden? Je leest het straks! Je kunt De Verraders Seizoen 2, Aflevering 4 bekijken via RTL 4 of via Videoland!

Eerst nog even de administratie afronden: De deelnemers, vermoorden en weggestemde van De Verraders Aflevering 4:

Deelnemers De Verraders Seizoen 2 Aflevering 4

Eerst maar eens kijken wie er nog in het spel zitten? Dat zijn Giel de Winter (Vermoord, aflevering 2), Jamie Westland (Verrader), Stella Bergsma (Weggestemd), Esmee van Kampen, Babette van Veen, Carolina Duikhuizen, Ortal Vriend (Verrader), Robbie Kammeijer, Stefano Keizers (Verrader), Sylvia Geersen, Toine van peperstraten, Aran Bade (Weggestemd), Frank van de Lende, Frank Evenblij, Joep Sertons, Dionne Slagter, Irene Moors en last but nog least, Steven Brunswijk.

De aflevering dan! De Verraders Aflevering 4; lets go!

We starten met het nachtelijke overleg van De Verraders. Hier zien we Stefano, Jamie en Ortal samenkomen om samen te smeden wie er vermoord dient te worden. Altijd een spannend moment! Kiezen ze tactisch, slim, een sterke spelers of wie vermoorden ze? Na een kort overleg is de keuze gevallen op…

VERMOORD DE VERRADERS AFLEVERING 4, SEIZOEN 2

Hier het complete overzicht van de Vermoorde van De Verraders seizoen 2.

Giel de Winter – Vermoord – De Verraders Aflevering 2.

Joep Sertons – Vermoord – De Verraders Aflevering 3.

WEGGESTEMD DE VERRADERS AFLEVERING 4, SEIZOEN 2

Stella Bergsma – Weggestemd – De Verraders Aflevering 2.

Aran Bade – Weggestemd – De Verraders Aflevering 3

ALLE AFLEVERINGEN VAN DE VERRADERS SEIZOEN 2

Wil je nou meer lezen over De Verraders? We hebben al eerst geschreven over De Verraders Seizoen 1 en over het Videoland seizoen! Lees, zodra de nieuwe aflevering geweest is, hier ook alles over de overige afleveringen:

De verraders seizoen 2, aflevering 1

De verraders seizoen 2, aflevering 2

De verraders seizoen 2, aflevering 3

De verraders seizoen 2, aflevering 4

De verraders seizoen 2, aflevering 5

De verraders seizoen 2, aflevering 6

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten