Ga naar de inhoud

De Verraders seizoen 2, aflevering 2

We gaan vandaag dieper in op De Verraders Seizoen 2, aflevering 2. Aflevering 1 was weer spannend en verantwoordelijk voor 1,1 miljoen kijkers. We gaan vandaag verder met De Verraders seizoen 2, aflevering 2. We gaan je eerst nog even meenemen in de deelnemers van De Verraders Seizoen 2, dat zijn Giel de Winter (Vermoord, aflevering 2), Jamie Westland (Verrader), Stella Bergsma, Esmee van Kampen, Babette van Veen, Carolina Duikhuizen, Ortal Vriend (Verrader), Robbie Kammeijer, Stefano Keizers (Verrader), Sylvia Geersen, Toine van peperstraten, Aran Bade, Frank van de Lende, Frank Evenblij, Joep Sertons, Dionne Slagter, Irene Moors en last but nog least, Steven Brunswijk.

Je kunt De Verraders Seizoen 2, Aflevering 2 bekijken via RTL 4 of via Videoland!

We beginnen de aflevering met het nachtelijke overleg tussen Jamie, Stefano en Ortal. De Verraders mogen elke nacht namelijk iemand ‘vermoorden’. Deze mag niet meer meedoen aan het spel en verliest de kans op de zilverschat.

De Verraders aflevering 2, seizoen 2

Een voor een komen de deelnemers binnen. Het eindigt met de laatste twee. Giel de winter of Babette van Veen. Uiteindelijk loopt Babette naar binnen. Daarmee is dus de beslissing gevallen op Giel De Winter. Giel is daarmee de eerste vermoorde van De Verraders Seizoen 2, aflevering 2.

Daarna begint het gepraat gelijk weer. Wie heeft dit gedaan, wie is verantwoordelijk, wie heeft er iets over gehoord, op wie zijn lijstje stond hij, etc etc. Het spel is begonnen!

Na het ontbijt komt Tijl weer naar binnen met de mededeling omtrent de Wapenkamer. De wapenkamer kennen wij nog van de Videoland editie, maar mocht je dat even gemist hebben, hier een korte uitleg van De Verraders Wapenkamer. Per missie hebben sommige kans om naar de wapenkamer te gaan. Hiervoor moeten ze iets vinden, uitgekozen worden of een missie winnen. In de Wapenkamer zitten verschillende vakjes die geopend kunnen worden.

Niemand weet wat er in elk vakje zit. Sommige zijn leeg en in 1 vakje zit dus het schild. Dit geheime schild, kan ’s nachts gebruikt worden, zodat Verraders jou niet kunnen vermoorden. Niemand weet wie het schild heeft, dus het is voor iedereen onzeker wie ‘veilig’ is in de nacht. Dit maakt het lastiger voor De Verraders om iemand te vermoorden, omdat degene die ze kiezen, maar zo het schild kan hebben! Leuk spelelementje erbij.

Zo, na onze vliegensvlugge uitleg gaan we weer terug naar de aflevering. Tijl komt met een mededeling dat er een herdenking komt voor Giel. In een kerk in Maastricht, waar ook de missie zal plaatsvinden. Voor de missie dient de groep zich in tweeën op te splitsen, wat ook snel gebeurt. Een groep van 8 en een groep van 9 reizen af naar de kerk in Maastricht.

Tijdens de rit naar de kerk gaan de verdenkingen door. Iedereen verdenkt een ander, maar Steven Brunswijk komt steeds vaker naar voren. Wij hebben zo’n vermoeden dat dit wel eens de eerste man kan zijn die weggestemd gaat worden, laten we snel verder lezen!

De missie in de kerk is redelijk simpel. Vind de erfenis van Giel. Er zit een groep mensen in de kerk, die Giel herdenken. 1 iemand daarvan heeft de erfenis van Giel gekregen. Aan de Verraders de taak om erachter te komen die de erfenis heeft. Daarvoor krijgen ze elke opdrachten, die moeten laten blijken wie de erfgenaam is.

Tijl geeft telkens tips a.d.h.v. de bijbel. Aan de hand van die tips, moeten de deelnemers de andere figuranten ‘wegspelen’. Uiteindelijk zou er 1 iemand over moeten blijven, met de erfenis van Giel. Stefano probeert als eerste de erfgenaam te herkennen maar faalt hierbij. De is de andere groep aan zet. Die hebben alle tijd om alle hints rustig aan te horen en de goede persoon te herkennen. Dit lukt ze uiteindelijk ook, waardoor het zilver gewonnen was! Ook mag die groep die gewonnen heeft, de wapenkamer in.

Er gaan uiteindelijk 8 man, de winnende groep, de wapenkamer in. De gelukkige is Irene Moors. Irene Moors wint het eerste schild van De Verraders Seizoen 2, aflevering 2.

Na de wapenkamer, is het tijd voor het spannendste moment van De Verraders aflevering 2. De ronde tafel. Het gepraat, de vermoedens, de verdachte, alles wordt besproken. Dan komt het beslissende stemmoment. Wie gaat De Verraders verlaten?

Stella Bergsma is het antwoord. Stella Bergsma is de eerste persoon die weggestemt wordt bij De Verraders Seizoen 2. We kunnen niet wachten tot volgende aflevering! We hopen dat je dan ook weer komt kijken bij Mannnen.nl!

Bekijk ook onze startpagina’s! Deze en Deze!

Vermoord De Verraders Aflevering 2, Seizoen 2

Tijdens De Verraders Seizoen 2, Aflevering 2 is Giel de Winter vermoord. Hij is de eerste ‘vermoorde’ van het seizoen en mag dus niet meer meedoen!

Giel de Winter – Vermoord – De Verraders Aflevering 2.

Weggestemd De Verraders Aflevering 2, Seizoen 2

Stella Bergsma – Weggestemd – De Verraders Aflevering 2.

Alle afleveringen van De Verraders Seizoen 2

Wil je nou meer lezen over De Verraders? We hebben al eerst geschreven over De Verraders Seizoen 1 en over het Videoland seizoen! Lees, zodra de nieuwe aflevering geweest is, hier ook alles over de overige afleveringen:

De verraders seizoen 2, aflevering 1

De verraders seizoen 2, aflevering 2

De verraders seizoen 2, aflevering 3

De verraders seizoen 2, aflevering 4

De verraders seizoen 2, aflevering 5

De verraders seizoen 2, aflevering 6

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten