Ga naar de inhoud

Luxe toevoegingen voor je kantoorruimte: verhoog je productiviteit en comfort

Een goed uitgeruste kantoorruimte is niet alleen een lust voor het oog, maar kan ook je productiviteit verhogen. Met de juiste luxe toevoegingen til je de werkplek naar een hoger niveau. Je geniet van optimaal comfort, kunt nog efficiënter te werk gaan en maakt stiekem ook indruk op jouw collega’s. De onderstaande producten zijn in ieder geval een geweldige aankoop.

luxe toevoegingen kantoorruimte

Extra monitor voor meer schermruimte

Een extra monitor toevoegen aan je opstelling kan een wereld van verschil maken. Of je nu werkt aan complexe spreadsheets, grafische ontwerpen of dol bent op multitasking: een extra scherm biedt meer mogelijkheden en kan de productiviteit flink verhogen.

Videowall met meerdere displays

Is een simpele extra monitor niet voldoende? Of wil je indruk maken tijdens belangrijke videopresentaties? Overweeg dan om een videowall met meerdere displays te installeren in je kantoor. Met een professionele videowall oplossing kun je meerdere displays naadloos op elkaar aan laten sluiten.

Je kunt het gebruiken als één groot scherm of opdelen in secties om meerdere documenten tegelijkertijd te bekijken. Dit komt bijvoorbeeld goed van pas in flexibele werkruimtes die ook als vergaderruimte gebruikt kunnen worden. Maar ook in jouw moderne thuiskantoor is een videowall een luxe toevoeging.

Elektrisch zit-sta bureau

Een elektrisch zit-sta bureau is een investering in je gezondheid en comfort. Je kunt gemakkelijk afwisselen tussen verschillende posities en zo de ideale werkhouding vinden. Combineer het bureau daarnaast met een ergonomische stoel om rugklachten zo veel mogelijk te verminderen.

Standaard voor je headset

Een headset standaard is een vrij simpele, maar toch een waardevolle toevoeging aan je werkplek. Door de headset netjes op te bergen wanneer je het niet gebruikt, behoud je een opgeruimd bureau en voorkom je dat kabels in de war raken. Het oogt erg professioneel en zorgt er bovendien voor dat de koptelefoon langer in goede conditie blijft.

Oplaadstation voor de telefoon

Ook een oplaadstation voor je telefoon is een handige toevoeging aan de kantoorruimte. Je kunt er gemakkelijk apparaten in opladen, zonder gedoe met allerlei losse kabels. Tegelijkertijd heeft je telefoon een vaste plek en is het altijd netjes opgeborgen op je bureau.

LED lamp voor videocalls

Goede verlichting is essentieel wanneer je veel videocalls maakt. Een LED lamp met instelbare helderheid en kleurtemperatuur mag daarom niet ontbreken. Het zorgt ervoor dat je altijd perfect belicht bent, dat het beeld goed scherp is en dat je professioneel voor de dag komt.

Welke luxe items zou jij nog willen toevoegen aan je kantoorruimte?

Op Mannnen.nl lees je meer tips over thuiswerken. Check hier bijvoorbeeld hoe jij jezelf als leider binnen je organisatie kunt ontwikkelen. Of lees hier meer over een goed ingerichte werkplaats voor mannen.

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten