Ga naar de inhoud

Horloge aliexpress

Gouden horloge Aliexpress
Het hebben van een mooi horloge is de wens van veel mannen. Vroeger was een horloge schaars maar tegenwoordig heeft vrijwel elke man wel minimaal één horloge in de kast liggen. En ik zeg minimaal, want er zijn tegenwoordig horloges in iedere vorm en maat verkrijgbaar.
Het horloge is onderdeel van de styling geworden en hier dien je dus ook rekening mee te houden. Voor een zakelijke afspraak draag je een ander horloge dan voor een feestje op de boot.
Een gemiddelde horloge gaat voor minimaal 50 euro de deur uit, dus is het van belang om te kijken hoe je kunt besparen op verschillende soorten horloges. Speelt geld geen rol? Check dan even de 5 duurste horloges ter wereld. Wij gaan je uitleggen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een horloge via Aliexpress en hoe jij betrouwbaar een ‘goed’ klokkie kunt scoren!

Trendy horloges via Aliexpress

De keuze is reuze bij onze ome Ali. Je kunt digitale horloges kopen via Aliexpress, maar wij prefereren de analoge horloges via Aliexpress. Digitale horloges zijn veel foutgevoeliger, duurder en bevatten vaak zoveel errors t.o.v. de ‘echte’ varianten, dat wij hier niet aan willen beginnen.
Het scherm is van matige kwaliteit, het koppelen lukt vaak niet feilloos en de verbindingen bevatten ook veel euvels. Onze tip? Houd het bij analoge horloges als je een horloge wilt kopen via Aliexpress.
Probeer ook niet teveel in te spelen op trendy horloges. Hoe nieuwer het horloge, hoe minder kwalitatief, minder beoordelingen, minder getest en hoe sneller jij je geld kwijt bent.
Smartwatch Aliexpress

Gouden horloges van Aliexpress

Waar ik echt een fan van ben, is het kopen van basis horloges van Aliexpress. Hierbij doel ik op de standaard horloges die elke man in zijn kast dient te hebben. Ik vind dat elke man minimaal een gouden horloges in zijn kast moet hebben, voor de casual feestjes.
Met gouden horloges bedoel ik dan niet echt goud, maar Aliexpress goud. Denk aan een horloge die je op het strand van Turkije koopt. Het lijkt echt, maar is het niet. Onze eerste tip is het kopen van Gouden Horloges via Aliexpress. Kijk tijdens je zoektocht altijd goed naar het aantal bestellingen dat is gedaan en naar de reviews.
Deze vertellen al heel veel over de kwaliteit. Natuurlijk; je moet geen horloge verwachten die 100 jaar meegaat en zijn waarde behoudt, maar daar is de prijs ook niet naar.
Link naar Horloge via Aliexpress 1
Deze aanbieder heeft meer dan 2300 recensies en meer dan 4000 bestellingen. Ik zou gaan voor het gouden horloge met witte letterplaat. Deze vind ik persoonlijk het mooist. De kosten voor dit gouden horloge via Aliexpress zijn 17 dollar.
Horloge Aliexpress

Basic horloge van Aliexpress

Een basic horloge via Aliexpress is ook een van mijn aanrader. Basic horloges kun je echt in elke prijsklasse en kleur vinden op Alie. Mijn favoriet is een all-black horloge, die perfect past bij je overhemd en pak
Link naar Horloge via Aliexpress 2
Ook een zakelijker horloge met een bruin bandje en een witte wijzerplaat behoort tot mijn favorieten. Hier vind je al voor 7 dollar je perfecte zakelijke horloge. Bij deze aanbieder geldt ook: veel reviews, veel bestellingen, lijkt dus helemaal in orde!

Bamboo horloge van Aliexpress

Niet mijn persoonlijke favoriet, maar wel een trendy horloge die het afgelopen jaar veel is verkocht. Het gaat hierbij om horloges met een bamboo-look. De bamboo horloge van Aliexpress past goed bij zomers feestjes en bij casual zakelijke looks. Als wij er een moeten aanraden, is dat deze!
Deze aanbieder is redelijk betrouwbaar en zijn ook enkele honderden van verkocht. Houten horloges van Aliexpress passen helaas niet bij iedereen (ik zou hem zelf niet dragen), maar Alie heeft voor ieder wat wils!

Best verkochte horloges op Aliexpress

Oké, je hebt nu twee van mijn favoriete horloges gezien en 1 trendy horloge. Nu zullen wij nog even de meest populaire horloges op Aliexpress tonen, beoordeeld op het aantal beoordelingen en het aantal bestellingen. Wij starten met het meest verkochte horloge van Aliexpress in 2020
Wij snappen de mensen wel. Voor slechts 3 dollar per stuk koop je deze minimalistische horloges die in bijna 20 stijlen te koop zijn.
Vervolgen wij met de nummer 2. Een iets drukker horloge, vol met extra wijzers en opties. Iets te druk naar mijn smaak, maar toch hebben bijna 13.000 mensen dit horloge besteld in 2020. Met 20 dollar is dit een horloge van een wat ‘hogere prijs’, maar als je dit vergelijkt met een horloge in Nederland, is het een peuleschil.
Casio van Aliexpress
Dit is geen horloge uit de top 3, maar toch vind ik dat hij erin hoort. De ‘Casio van Aliexpress’. Deze lookalike is ruim 10.000 keer besteld en dat snap ik. De hele hipstertrend in Nederland is terug en ‘oude’ horloges zijn helemaal trendy. Voor slechts 2,5 dollar bestel je dit horloge via aliexpress en loop jij de komende zomer te shinen op het terras!
Dat waren onze tips om horloges te kopen via Aliexpress. Heb jij nog tips voor ons? Neem dan gerust contact op! Wij reviewen graag nieuwe zaken van Ome Alie!

Heb jij nu in 2022 al een nep-gouden klokkie? Lekker bezig! Wij ook. We hebben zelfs een kleine webshop hiervan weten te maken middels affiliate marketing. Hier heeft onze partner Bunsko.nl ook mee geholpen! Wil je nou eens meer blogs van onze lezen die in 2022 zijn geschreven? Check dan eens wat de meest succesvolle biosscoopfilms van 2022 zijn, welk zonnebril het best bij jouw hoofd past of welke waar jouw volgende mannenweekendje heen moet gaan!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten