Ga naar de inhoud

Roze de kleur voor vrouwen? Tuurlijk niet! 

In een wereld waar babykamers grijs worden gemaakt, er uniseks toiletten zijn en waar mannen rokjes en nagellak kunnen dragen, is het ook tijd om eens kritisch naar onze kleurtjes aan de muur te kijken. Want zeg nou eerlijk mannen, die witte kleur of dat Ralletje 9010 mag wel eens aangepakt worden hoor! En nee, dat stoere grijs kan ook niet meer. Tijd om eens in te zoomen om het kleurgebruik van ons mannen in huis. We nemen van je vandaag mee in wat tips en tricks om een kleurrijk leven te krijgen. En nee, dat is niet alleen voor hipsters, alternatievelingen en vrouwen. Ook voor ons mannen, het kan gewoon! 

De verftrends van 2023

Allereerst begint het met een tripje naar onze favoriete winkel; de bouwmarkt! In het walhalla van de man lopen we naar de verfwinkel. Mocht je te lui zijn of gewoon gemakkelijk je verf online willen bestellen, kan dat natuurlijk ook. Belangrijk als je gaat verfen is dat je kiest voor kwalitatieve merken. Ja, je betaald wellicht wat meer, maar als het om verf gaat, wil je wel kwaliteit hebben. Het blijft namelijk voor jaren aan je muur en het is altijd meer werk dan je dacht. Wij zijn groot fan van Sigma verf. Goede dekkendheid, makkelijk aan te brengen en bovendien; het blijft lang en goed zitten. Aanradertje dus. 

Verftrends 2023

Verfkleuren in 2023

Als wij dan gaan kijken naar welke kleuren ontzettend tof zijn, gaan wij je enkele tips proberen te geven. Als eerste; roze. Ja je zult het niet geloven, maar roze wordt dus in 2023 de kleur om aan te brengen op een muurtje. Het matcht goed met zwart en donkere meubel, maar ook met wit. Het is dus niet dat je je gehele interieur hoeft aan te passen. Wij raden wel aan om maar een klein gedeelte van een muur, of een tussenmuurtje roze te verven, omdat het er wel echt uitspringt. 

De andere kleur waarvan wij verwachten dat hij vaak op de muren gaat zitten, is een matte muurverf. Waar normaal de meeste muren in glans worden aangebracht, vinden wij een matte kleur ontzettend tof. Vooral als je sprekend interieur hebt. Kies bijvoorbeeld voor mat bruin of mat-zwart en laat je interieur juist meer spreken. De Sigma Pearl Clean Matt is ideaal hiervoor, aangezien je deze zelf kunt mengen naar de gewenste kleur.

Meer inspiratie nodig? Check dan eens onze blogs over de Duurste NFT ter wereld, of de 10-beste verkochte video games ter wereld!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten