Ga naar de inhoud

Het leukste cadeau voor je partner tijdens de kerst!

Het blijft een lastige vraag: wat geef je je partner cadeau tijdens de kerst? Je wil iets leuks kopen, iets origineels. Het moet geen cadeau zijn dat zomaar vergeten wordt. Aan de andere kant wil je ook niet te erg je best doen. Het moet wel een leuk cadeautje blijven. Wil je weten wat je jouw partner het beste cadeau kan geven, lees dan dit artikel. 

Een advent kalender

Een cadeau dat eigenlijk bestaat uit meerdere, kleine cadeaus is de advent kalender. Hiermee kan jouw partner elke dag van december een klein cadeautje uitpakken. Dit maakt het aftellen tot de kerstdagen een stuk leuker! Bovendien herinnert dit cadeau jouw partner eraan hoeveel je van hem of haar houdt. 

Advent kalenders zijn er van allerlei verschillende producten. Zo biedt Rituals, een merk met zeep en parfum, een advent kalender aan met allerlei heerlijke producten. Ook Tony’s Chocolonely heeft een eigen kalender. Hiermee krijg je elke dag een lekker stukje chocolade om van te genieten. 

Kerstkaart 2022

Een ervaring

Het is altijd leuk om een ervaring te krijgen in plaats van een object. Een ervaring creëert herinneringen en zorgt voor een gezellige tijd. Dit zal je partner niet snel vergeten. Het geeft jullie de kans om samen iets te ondernemen. Uiteraard kan je partner er ook voor kiezen om iemand anders mee te nemen, zoals een beste vriend of een familielid. Dit ligt allemaal aan het type ervaring waar jij voor kiest.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een lunch of high tea cadeau te doen. Door middel van een cadeaubon trakteer je je partner op een leuke middag. Je kan de bon eventueel schenken in combinatie met een voorproefje van de ervaring zelf. Geef er bijvoorbeeld een goede fles wijn of een lekker stuk chocolade bij. 

Een gepersonaliseerde kerstkaart

Met kerstkaarten zit je eigenlijk nooit verkeerd. Het is tegenwoordig immers mogelijk om online een gepersonaliseerde kerstkaart te maken. Selecteer een leuke foto uit van jullie samen, kies uit op welke kaart je deze foto wil plakken en versier de kaart. Zo maak je de kerstkaart extra persoonlijk. 

Schrijf een liefdevol bericht naar je partner. Laat bijvoorbeeld weten wat je voor hem of haar wenst tijdens kerst of in het nieuwe jaar. Of vertel over een warme herinnering die je aan je partner hebt. Door je gevoelens op het digitale papier te zetten en je emoties te tonen schenk je je partner een onvergetelijk cadeau dat ontzettend gewaardeerd gaat worden. 

Vond je dit een leuke blog? Check dan ook eens onze blogs over de Duurste NFT ter wereld of de beste smartwatch met bloeddrukmeter!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten