Ga naar de inhoud

Beste smartwatch met bloeddrukmeter

Sporten is voor iedereen belangrijk. Of je nu sport om gezond te blijven, wat fitter te worden, kilootjes kwijt te raken, of gewoon omdat je het fijn vind om je kop leeg te maken, iedereen kan het. Tegenwoordig is het helemaal ‘hot’ om daarnaast de zaken meetbaar te maken waar je mee bezig bent. Denk aan het aantal kilometers die je loopt, het aantal herhalingen wat je doet in de sportschool en vele gebruiken daarvoor een smartwatch.

Nu kun je met een originele smartwatch vaak al veel zaken checken, zoals de gelopen afstand en de calorieën welke je verbrand hebt, maar toch willen veel mensen meer. Zoals een smartwatch met bloeddrukmeter. Met een smartwatch met bloeddrukmeter kun je makkelijker in de gaten houden hoe hoog, of laag je bloeddruk is tijdens het sporten. Zo kun je makkelijker checken hoe hoog jij in je verbranding zit, of je de juiste bloeddruk hebt en of je intensiever moet sporten (of juist minder intensief). Wij gaan je vandaag meenemen in de beste smartwatch met bloeddrukmeter, zodat jij in 1x de juiste keuze kunt maken!

Bij het checken van de beste smartwatch met bloeddrukmeter hebben wij onder andere gekeken naar de kwaliteit, de prijs, de functionaliteiten en de verkoopcijfers. Als een horloge met bloeddrukmeter vaak verkocht wordt, moet hij wel goed zijn toch?

Beste smartwatch bloeddrukmeter

Beste smartwatches met bloeddrukmeter

In onze lijst staan de 8 beste smartwatches met bloeddrukmeter. Sommige modellen slimme horloges, hebben naast de bloeddrukmeter ook nog een hartslagmeter. Zo weet jij alles over je lichaam tijdens het sporten of tijdens het ‘gewone leven’. Mocht jij namelijk standaard een te hoge of te lage bloeddruk hebben, kun je dit met deze smartwatch met bloeddrukmeter constant uitlezen! Zo blijf jij op de hoogte van je gezondheid en krijg je bovenal nog meer slimmigheden van de smartwatch. Zo kun je er vaak mee bellen, de tijd aflezen (duh), maar ook appjes lezen, social media notificaties checken en meer! Het belangrijkste van de beste smartwatch met bloeddrukmeter? Accuduur, design en prijs!

#1 Beste Smartwatch met bloeddrukmeter – Stenlille Smartwatch

Bent u op zoek naar een goedkope smartwatch van hoge kwaliteit? Dan is de Stenlille smartwatch wellicht een goede keuze voor u! Dit is, naar onze mening, het beste bloeddruk horloge op de markt.

Dit horloge helpt u niet alleen bij het bereiken van uw doelen, maar het dient ook als smartwatch. Als gevolg hiervan krijgt u ook smartphone-waarschuwingen op uw polshorloge. Dit is een geweldige smartwatch met een bloeddrukmeter die een stijlvol design heeft, waterbestendig is en een lange batterijduur heeft (7 dagen). Dit horloge is compatibel met zowel Android als iOS, waardoor het geschikt is voor (bijna) iedereen!

Dit horloge is nu verkrijgbaar in vier verschillende kleurencombinaties. Er is een overvloed aan opties!

De beste smartwatch van 2022

Voor & Nadelen van de Stenlille Smartwatch met bloeddrukmeter
De Stenlille Acto Smartwatch is een uiterst elegante smartwatch met een overvloed aan functies. De slaaptracker en ingebouwde GPS zijn bijzonder aantrekkelijke functies voor een horloge in deze prijsklasse. In werkelijkheid schiet de batterij echter tekort.

#2 Beste Smartwatch met bloeddrukmeter – Samsung Galaxy Watch 4

Van een Samsung polshorloge mag je natuurlijk veel verwachten. Gelukkig overtreft de Samsung Galaxy Watch 4 de verwachtingen! Deze smartwatch is een visueel feest met zijn prachtige design en AMOLED scherm. De mogelijkheden zijn onbeperkt met de Samsung Health Monitor App.

Dit waterdichte horloge kan gekoppeld worden aan je telefoon. Met deze smartwatch kunt u niet alleen notificaties ontvangen, maar ook Google Maps en Spotify bedienen. Natuurlijk kan dit horloge, net als elke andere smartwatch, uw trainingsdoelen bijhouden.

Dit polshorloge werkt momenteel alleen met Android-toestellen. Dus als je een Apple smartphone hebt, kun je dit horloge beter aan je voorbij laten gaan.

#3 Beste Smartwatch met bloeddrukmeter – Good Lifehacks smartwatch

Wilt u een goedkoop smartwatch met veel functies, zoals een bloeddrukmeter? Dan is dit horloge een geweldige keuze!

Met deze Good Lifehacks smartwatch kunt u moeiteloos uw fitnessdoelen bereiken. Dit polshorloge houdt elke verbrande calorie bij, waardoor uw doelstellingen via het horloge beter haalbaar zijn. Daarnaast bevat deze smartwatch niet alleen een bloeddrukmeter, maar kan deze smartwatch ook ecg hartritme filmpjes maken en het zuurstofgehalte in uw bloed meten. Hierdoor heeft u toegang tot een breed scala aan gegevens, zoals het aantal slagen per minuut.

Dit horloge biedt uitstekende waar voor zijn geld, waardoor het een plaats verdient in de top acht van beste smartwatches met bloeddrukmeter.

Smartwatch bloeddrukmeter met sporten

#4 Maoo Boost Smartwatch

Het ontwerp van dit polshorloge is zeer vergelijkbaar met dat van de Apple Watch. Je vraagt je misschien af waarom de Apple Watch-serie niet in onze lijst staat. Op dit moment kan een Apple Watch niet worden gebruikt om de bloeddruk te meten. Toch hebben we een lijst samengesteld van de beste smartwatches voor de iPhone. Natuurlijk hopen we dat het volgend jaar anders zal zijn. Daarom hebben we een levensvatbare oplossing voor u!

De Maoo Boost is een smartwatch die lijkt op de Apple Watch, maar hij heeft zijn eigen persoonlijkheid! Je kunt moeiteloos je oefeningen bijhouden met dit horloge. Verder kunt u met dit polshorloge alleen meldingen ontvangen en naar muziek luisteren. De app maakt het meten van je bloeddruk makkelijker dan ooit. Dit is gewoon een uitstekend hardlopend polshorloge.

Dit horloge heeft een lange batterijduur en wordt geleverd met een gratis screenprotector als je hem krijgt! Is het geen goede deal? Op zoek naar extra goedkope smartwatches? Dit is de meest betaalbare smartwatch in 2022!

#5. Lintelek smartwatch met hartslagmeter

Wil je een smartwatch om je te helpen afvallen? Dan is deze smartwatch iets voor jou! Deze slimme horloge zal u helpen bij het bereiken van uw sportdoelstellingen!

Natuurlijk is bovenstaand aanbod niet voldoende om deze smartwatch aan te schaffen. Gelukkig zijn er nog veel meer redenen om dit horloge aan te schaffen. Natuurlijk helpt deze smartwatch met hartslagmeter u bij het behalen van uw doelstellingen, zoals het verminderen van gewicht. Bovendien kunt u met dit polshorloge heel eenvoudig uw oefeningen bijhouden.

Dit horloge kan ook uw hartslag, bloeddruk en zuurstofgehalte meten, waardoor het onregelmatige hartslagen kan opsporen. Is dit niet het hele pakket? Gaat u dit hartslagmonitor- en bloeddrukhorloge kopen?

Goedkope smartwatch horloge

#6: Smartwatch Trends S205L – Beste Smartwatch

Hebt u een beperkt budget en wilt u toch een horloge met bloeddrukmeter? Geen probleem! Deze smartwatch is een goedkope smartwatch met een overvloed aan functies.

Deze Smartwatch Trends is een polshorloge dat beschikt over een hartslagmeter en een bloeddrukmeter. Bovendien kunt u met de ingebouwde slaapstand de kwaliteit van uw slaap in de gaten houden.

Omdat het een goedkope smartwatch is, kan het zijn dat je wat compromissen moet sluiten op het gebied van kwaliteit. De batterij presteert ook wat slechter dan de eerder genoemde batterijen. Toch is dit een goede optie voor wie niet veel geld wil uitgeven aan een smartwatch met veel functies!

#Nummertje 7 op de lijst van de beste smartwatches met bloeddrukmeter: Malatie Black Panther

Ben jij van mening dat je smartwatch naast veel functies er ook modieus uit moet zien? Dan is dit Malatie polshorloge het horloge voor jou!

Deze smartwatch is voorzien van een roestvrijstalen band. Dit is natuurlijk heel stoer en erg fashionable! Gelukkig hoef je dit polshorloge niet alleen voor zijn uiterlijk te kopen!

Deze slimme horloge heeft ook een heleboel functies. Het horloge heeft fatsoenlijke luidsprekers, zodat u naar muziek kunt luisteren terwijl u aan het rennen bent. Je kunt dit horloge ook magnetisch opladen, waardoor je geen stekker meer nodig hebt! Dit polshorloge kan ook gemakkelijk de bloeddruk meten, zodat u uw lichaam in de gaten kunt blijven houden.

Op dit moment is dit horloge alleen in het zwart verkrijgbaar, maar naar onze mening is het de beste smartwatch op de markt.

#8 beste smartwatch met bloeddruk en hartslagmeter – AllwaysCare slimme horloge Zwart

We zijn al bij de laatste smartwatch met een bloeddrukmeter! AlwaysCare levert het laatste horloge op de lijst.

Dit goedkope horloge heeft een uitstekende levensduur van de batterij. Met een volledig opgeladen batterij kun je namelijk ongeveer 10 dagen vooruit! Bovendien bevat deze smartwatch een bloeddrukmeter, een hartslagmeter en een slaaptracker. Hierdoor kunt u uw gezondheid op verschillende manieren in de gaten houden.

Dit polshorloge is compatibel met zowel iOS als Android, waardoor het een wearable is voor iedereen.

Nu heb je eigenlijk alle info op een rijtje. Wil je nog het volledige lijstje? Check dan hieronder de rankings!

Beste Smartwatches met bloeddrukmeter

 1. Stenlille Smartwatch
 2. Samsung Galaxy Watch 4
 3. Good Lifehacks smartwatch
 4. Maoo Boost Smartwatch
 5. Lintelek smartwatch
 6. Smartwatch Trends
 7. Malatie Black Panther
 8. AlwaysCare Smartwatch Zwart

We gaan nog even door met wat algemene gestelde vragen omtrent smartwatches en bloeddrukmeters. Zo heb jij op 1 website alle informatie omtrent de beste slimme horloge met bloeddruk en hartslag meter! 

Wat is een smartwatch

Smartwatch betekent letterlijk “slim horloge”, en het doet zijn naam eer aan. Een smartwatch is in feite een horloge met geheugen, (vaak) een touchscreen en een besturingssysteem. Dankzij deze technologie kan het horloge je meer vertellen dan alleen de tijd. Door uw polshorloge en smartphone met elkaar te verbinden, zullen de twee met elkaar communiceren.

Hierdoor wordt een polshorloge in feite een verlengstuk van uw telefoon. Het horloge kan u bijvoorbeeld laten zien wat er op de kalender staat of wat het weerbericht is. Inkomende berichten en telefoongesprekken worden ook op smartwatches weergegeven. Sommige smartwatches kunnen zelfs telefoongesprekken beantwoorden zonder dat daarvoor een telefoon nodig is. Een polshorloge kan u ook helpen een betere levensstijl te leiden omdat het meerdere gegevens kan bijhouden, die meer kunnen vertellen over je levensstijl en gezondheid. 

Wat is een bloeddrukmeter

De bloeddruk wordt gemeten met een bloeddrukmeter. Bloeddruk (ook wel spanning genoemd) is de kracht die door het bloed in de slagaders wordt uitgeoefend. De bloeddruk schommelt voortdurend als gevolg van een aantal variabelen. Stress of lichamelijke activiteit kunnen de bloeddruk van een persoon dramatisch doen stijgen. Roken, het drinken van alcohol en het eten van ongezond voedsel kunnen allemaal bijdragen aan een hoge bloeddruk. Hoge bloeddruk kan uiteindelijk schadelijk zijn voor het hart, de nieren, de hersenen en de ogen. Daarom is het van cruciaal belang dat de bloeddruk gezond blijft.

Hoewel sommige mensen hun bloeddruk thuis preventief controleren, wordt de bloeddruk meestal in de spreekkamer van de arts gemeten naar aanleiding van lichamelijke klachten. Deze metingen zijn niet altijd nauwkeurig: ongeveer 25% van de mensen lijdt aan witte-jassen-hypertensie. Dit is een verhoging van de bloeddruk die wordt veroorzaakt door de stress die mensen voelen in de spreekkamer met hun huisarts of arts (met de witte jas). Om een nauwkeuriger beeld te krijgen, kan het soms nuttig of nodig zijn om thuis regelmatig de bloeddruk te meten. In een rustige, vertrouwde omgeving kan de bloeddruk gemakkelijk worden gemeten en desgewenst met een arts of specialist worden besproken.

Beste smartwatch hartslagmeter

Hoe duur zijn smartwatches

Omdat een polshorloge in wezen een verlengstuk van je smartphone is, kun je ze koppelen via bluetooth. Hierdoor is een smartwatch meer dan alleen een horloge. Het kan berichten ontvangen en verzenden, en soms zelfs telefoongesprekken voeren. Sporthorloges kunnen ook al je gewone activiteiten bijhouden. Dit is handig als u wilt weten hoeveel stappen u elke dag zet of als u uw hartslag wilt controleren. Hoe meer je met een smartwatch kunt doen, hoe duurder hij wordt. Het is echter mogelijk dat je deels betaalt voor het merk. Een goedkope smartwatch kost je al gauw €70,-.

De kosten van een smartwatch lopen sterk uiteen. Sommige merken zijn aanzienlijk duurder dan andere. De duurste smartwatches zijn vaak ontworpen voor mensen die echt actief zijn. Je kunt je hartslag bijhouden terwijl je traint, wekelijks een e-mail krijgen met je prestaties van de afgelopen week of zelfs een ingebouwde GPS hebben zodat hij altijd precies bijhoudt waar je bent. Ze bieden ook andere handige mogelijkheden, zoals bellen zonder smartphone en contactloos betalen. Ook het uiterlijk van de smartwatches varieert. Een fitbit staat bekend om zijn smalle design, maar er zijn ook smartwatches waaraan je aan de buitenkant niet kunt zien dat het een smartwatch is omdat het eruit ziet als een normaal horloge

Zo, dat was onze longread op Mannnen.nl over smartwatches, de beste smartwatches en slimme horloges met bloeddrukmeter en hartslagmeter! Zo weet jij hopelijk welke keuze jij het best kunt maken en waar jij hem kunt kopen! Wil je verder lezen? Check dan onze populaire andere blogs, zoals De Beste Massagekussens 2023, Hoe je kunt leren dropshippen en wat de beste hondenkussens van 2023 zijn!

Auteur

 • Maarten

  Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

  Bekijk Berichten