Ga naar de inhoud

Fix ALL van Soudal is een must voor elke klusser

Als man zijnde draai je voor een klusje in huis je handen natuurlijk niet om. Want wat voelt er nu mannelijker dan het afronden van een klus in huis? Het repareren van de wasmachine, ophangen van je tv aan de muur of het vastleggen van de plintjes bij je nieuwe vloer geeft een voldaan gevoel. Wij van Mannnen.nl hebben onlangs de Fix ALL kitten van Soudal getest. Deze supersterke montagelijm Fix ALL Flexi is wat ons betreft een must voor elke klusser. Je kunt hem namelijk gebruiken als montagekit én voegkit! 

fix all flexi

Wat is Fix All Flexi van Soudal?

Oké Fix ALL Flexi klinkt heel leuk, maar voor de onervaren klussers onder ons zegt dit misschien niet zoveel. Dus wat heeft dit product ons precies te bieden? 

De Fix ALL Flexi van Soudal is een veelzijdig product. Je kunt het namelijk gebruiken als montagelijm, maar ook als voegkit. Je kunt hier dus iets mee verlijmen en daarna gelijk afkitten. Hierdoor heb je nooit meer twee losse producten nodig om te lijmen en kitten. Super handig natuurlijk, maar het helpt je ook besparen op de kosten. Dat is helemaal fijn wanneer je flink aan het verbouwen bent in huis.

Fix ALL High Tack

Ook Fix ALL High Tack is een super product. Met een eindsterkte tot wel 320 kg / 10 cm2 en een enorm hoge aanvangshechting is Fix ALL High Tack zeer sterk. Na het aanbrengen van de montagelijm even stevig aandrukken en alles blijft direct op zijn plek zitten. Omdat de montagekit ook op vochtige ondergronden hecht, kun je hem zelfs buiten of in de badkamer gebruiken.

Wij hebben Fix ALL High Tack zelf gebruikt om een kapstok vast te lijmen aan de muur en om te kitten in de douche. Beide klusjes waren zo gepiept en het resultaat mag er zijn. De kapstok hangt erg stevig, zelfs als er veel zware winterjassen aan hangen. En de de douchecabine is weer compleet afgedicht en vrij van lekkage dankzij Fix ALL Flexi. We zijn erg te spreken over deze supersterke lijmen!

Voordelen Fix ALL High Tack montagelijm

Montagekit en voegkit is in elke doe-het-zelf winkel wel verkrijgbaar, dus waarom zou je voor Fix ALL High Tack van Soudal moeten kiezen? Naast de sterke hechting en het multifunctionele gebruik heeft het product voor ons nog meer voordelen, zoals;

– 320 kg / 10 cm2 eindsterkte
– Geschikt voor vochtige ondergronden
– Eenvoudig overschilderbaar
– Zowel binnen als buiten te gebruiken (waterbestendig)
– De kit hardt snel uit
– Verkrijgbaar in veel kleuren (ook transparant)

fix all high tack

Hoe gebruik je deze montagekit het best?

De Soudal Fix ALL lijmen zijn geschikt voor diverse toepassingen. Je kunt er meubels of versieringen mee vastlijmen, maar ook voegen kitten. Het gebruik is eenvoudig, zelfs met twee linkerhanden kun je deze montagelijmen gebruiken. 

Gebruik je Fix ALL High Tack als lijmkit? Breng het aan in dotjes of strepen, even kort stevig aandrukken (beter 1 seconde hard aandrukken dan 10 seconden zachtjes duwen) en vervolgens laten uitharden. Gebruik je Fix ALL Flexi als voegkit? Breng de kit aan in een regelmatige streep en strijk het vervolgens af met Soudal afstrijkmiddel of een zeepoplossing. 

– Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, stof- en vetvrij is
– Gebruik Fix ALL High Tack bij een temperatuur tussen 5 en 25 graden Celsius, maar eenmaal droog kan de kit vrieskou tot -40°C aan en extreme warmte tot wel +90°C!
– Te gebruiken met een normaal kitpistool
– Volledige eindsterkte na 24 uur drogen

Soudal Fix All kopen

Wil jij de Fix ALL van Soudal gebruiken voor het verlijmen van (zware) bouwmaterialen of het kitten van voegen in huis? Of misschien ben je wel bezig met het maken van een thuisbioscoop. Je kunt deze producten kopen bij o.a. Praxis, Hornbach, Bauhaus en online via Bol.com. 

Bij Soudal weet je dat je de beste kwaliteit krijgt. Soudal is Europa’s grootste onafhankelijke producent van kitten, lijmen en purschuimen voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker. Als je het wielrennen een beetje volgt, dan heb je de naam Soudal al vaker voorbij zien komen. Ze zijn namelijk trotse sponsor van de Lotto-Soudal ploeg. Check ook eens onder andere blog, zoals die van De Beste Massagekussens of die over De lekkerste herenluchtjes!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten