Ga naar de inhoud

De Verraders Videoland editie, aflevering 4. 

We gaan het vandaag hebben over De Verraders Videoland editie, aflevering 4. Ben je nog niet helemaal bij? Check dan onze blog over aflevering 1 en aflevering 2 of aflevering 3 . We starten de aflevering met de bekende eettafel-scene. Omdat we bij het eind van aflevering 3 het plan al hoorde, was het geen verrassing dat iedereen binnen kwam wandelen. Voor de verraders dan. Voor de getrouwe was de verwarring compleet. Verrader Thijs had het schild gekregen, en als laatste redmiddels hebben ze besloten om Thijs ’te vermoorden’, om de verdenkingen van hem af te halen. Eigenlijk werd dit plan direct ontdekt….

DE VERRADERS Videoland editie, AFLEVERING 4

Vooral Jay had door hoe dit plan in elkaar zat en na enkele minuten vonden ze het verdacht dat ‘verrader Thijs’, zichzelf wilde vermoorden. De verdenkingen, gingen niet van hem af. 

Tijdens de missie moesten de deelnemers in twee groepen, films uitbeelden aan elkaar. Er was 3 kilo zilver te verdienen, als er 15 films goed werden geraden. Het team dat de meeste films goed uitbeeldde, mocht de wapenkamer in. Uiteindelijk werden er binnen 20 minuten, 15 films uitgebeeld. Waardoor de 3 kilo zilver gewonnen werd. 

De groep met Ilias, Jay, Henk en Bettina mocht de wapenkamer in. Illias mocht als laatste, maar kwam wel met het schild eruit. Weer een verrader die het schild pakt dus. Dat maakt het makkelijker voor de verraders, om er weer iemand uit te stemmen. 

Vervolgens begint het leuke van De Verraders aflevering 4, het wegstemmen en het mentale spel. Vrijwel iedereen had zijn verdenkingen al op Thijs zitten. Tijdens de ronde tafel, probeert Thijs iedereen nog over te halen, om op Henk te stemmen, maar dit mag niet baten, Met 7 stemmen is Thijs eruit gestemd, en zoals jullie weten: dat was een Verrader. Met de exit van Thijs, is de eerste verrader eruit gestemd! 

Aflevering 4 van De Verraders is te zien via Videoland

DEELNEMERS DE VERRADERS Videoland editie, AFLEVERING 4

Hierbij een overzicht van alle deelnemers aan De Verraders Videoland editie. 

Romana van Baaijen
Envy Peru (Vermoord, aflevering 2)
Jay Francis 
Henk Grol
Bettina Holwerda (Eruit gestemd, aflevering 1)
Ellen Hoog
Illias Ojja (Verrader)
Amara Onrwuka (Vermoord, aflevering 1)
Britt Scholte (Verrader)
Tim Senders (Eruit gestemd, aflevering 2)
Shelly Sterk
Thijs Zeeman (Verrader, eruit gestemd aflevering 4)

AFVALLERS DE VERRADERS Videoland editie, AFLEVERING 4

De afvallers tot nu toe zijn:

Bettina Holwerda (Aflevering 2)
Tim Senders (Aflevering 3)
Thijs Zeeman (Aflevering 4)

VERMOORDEN DE VERRADERS Videoland editie, AFLEVERING 4

De vermoorden tot nu toe zijn:

Amara Onrwuka (Aflevering 1)
Envy Peru (Aflevering 2)
Thijs Zeeman (Gered door schild, en verrader, aflevering 3)

Lees ook alles over De Verraders Videoland editie:

Lees onze samenvatting over aflevering 1
Lees onze samenvatting over aflevering 2
Lees onze samenvatting over aflevering 3
Lees onze samenvatting over aflevering 4
Lees onze samenvatting over aflevering 5

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten