Ga naar de inhoud

Welke soorten boxershorts voor mannen bestaan er?

Ondergoed heeft een grote invloed op het comfort dat je dagelijks ervaart. Daarnaast is het van belang dat je het juiste ondergoed uitkiest wat het meest geschikt is voor jouw lichaam en past bij jouw kledingstijl. Er zijn verschillende soorten herenondergoed verkrijgbaar. Een vorm van herenondergoed dat door de meeste mannen gebruikt wordt is de boxershort. Deze vorm van ondergoed is verkrijgbaar in verschillende lengtes en vormen. Hierdoor wordt de boxershort door veel mannen gedragen.

Of je nu van strak of los ondergoed houdt, met boxershorts is alles mogelijk. Ben je benieuwd naar welke soorten boxershorts voor mannen er bestaan en wat het beste bij jouw persoonlijke voorkeuren past? Lees dan snel verder.

boxershorts voor mannen

Boxershorts met lange en korte pijpen

Een populaire variant van boxershorts is de strakke boxershort. Deze vorm is verkrijgbaar in meerdere lengtes. Er bestaan zowel korte als lange boxershorts. Korte boxershorts worden ook wel trunks genoemd. Deze boxershorts zijn vooral geschikt voor mannen die de bovenbenen optisch iets breder willen laten lijken. Een nadeel van dit soort boxershorts is dat de pijpen iets sneller in de liezen zullen kruipen.

Dit nadeel heb je niet wanneer je kiest voor boxershorts met wat langere pijpen. Bij dit soort boxershorts heb je geen last van vervelende schurende plekken in je liezen. Hierdoor zijn deze boxershorts vaak iets comfortabeler en flexibeler.

Boxershorts met zowel lange als korte pijpen zijn beide zeer geschikt om te dragen onder een strakke skinny jeans. Wanneer je een strakke boxershort draagt zul je geen last hebben van doorschijnend ondergoed. Dit is vooral prettig wanneer je regelmatig wat strakkere broeken draagt.

Wijde en klassieke boxershorts voor mannen

Wanneer je liever een boxershort draagt dat wat losser zit kun je kiezen voor de klassieke boxershorts. Deze boxershorts zijn wijd en zorgen voor wat meer comfort. Bij klassieke boxershorts zul je minder snel last hebben van een knellende tailleband. Hierdoor is een klassieke boxershort zeker geschikt voor wat vollere mannen.

Wanneer je het prettig vindt om wat meer vrijheid te ervaren en er niet van houdt wanneer alles strak om het lichaam zit kan een wijde boxershort een goede oplossing zijn. Er zit echter wel een nadeel aan dit soort boxershorts. Als je regelmatig strakkere broeken draagt is een wijde boxershort niet de beste oplossing.

Dit soort boxershorts zullen namelijk eerder doorschijnen door je broek heen. Hierdoor zullen de wijde pijpen ook sneller oprollen onder de broek en dit kan voor de nodige irritaties zorgen.

Hopelijk vind je via deze blog op Mannnen.nl de beste boxershorts voor mannen. Natuurlijk lees je hier nog meer handige blogs over kleding. Maak je outfit af met deze toffe Chibuntu armbanden, ontdek hier hoe je de juiste polo kiest en check in dit artikel de 10 duurste sneakers ter wereld!