Ga naar de inhoud

Oranje versiering voor meer dan alleen het wk

Oranje versiering is altijd leuk wanneer het WK weer begint. Het zorgt voor gezelligheid en sfeer. Op deze manier steunen we het Nederlands elftal. Het is iedereen in Nederland wel al een keer overkomen.. Je koopt een boel oranje versiering, hangt deze op tijdens het wk en legt deze vervolgens weer in een doos om ze na 4 jaar weer tevoorschijn te toveren. Ditzelfde lot stond duizenden Nederlanders dit jaar weer te wachten. Verschillende dorpen waren helemaal oranje versierd, hopende op het beste resultaat in het WK.

Ondertussen hebben de slingers, vlaggen en andere versieringen plaats gemaakt voor de witte sneeuw, en is alles versiering waarschijnlijk weggegooid of op zolder beland. Toch is het mogelijk om jouw oranje versiering voor meer feestdagen en andere momenten in het jaar weer uit de kast te trekken. In dit artikel bespreken we hoe je het maximale kan halen uit jouw versiering.

oranje versiering

WK versiering nieuw leven in blazen

Het is weer zover, na een lastige (en vrij partijdige) wedstrijd tegen Argentinië en Messi moet Nederland helaas weer naar huis. Het WK in Qatar heeft veel emoties en controverse losgemaakt. Veel Nederlanders hebben dit weer jaar weer fantastische wk versiering opgezet en helaas ook weer opgeruimd.

Toch zijn er nog andere feestdagen waarbij deze oranje versiering ontzettend mooi gebruikt kan worden. Een goed voorbeeld daarvan is: 27 April, oftewel Koningsdag! Een super gezellig feest waar wederom alles in teken staat van onze Oranjes. Ondanks het feit dat Nederland de finale niet heeft gehaald is het ontzettend gemakkelijk om de leuke vlaggen, slingers, toeters en bellen weer op te hangen tijdens deze typisch Hollandse feestdag.

Daarnaast is het het dragen van oranje kostuums, schmink of andere kledij heel erg toepassend op deze landelijk gevierde feestdag.

Alternatieve opties met oranje versiering

Als je je versiering, kostuums en andere accessoires voor zowel het WK als Koningsdag uit de kast trekt, gebruik je deze al redelijk efficiënt. De waarheid is: Het kan nog wel efficiënter! Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld kinderpartijtjes gericht op het WK!

Voetbal is een geliefde sport onder zowel jongens als meisjes. Organiseer daarom een eigen WK voor jouw kinderfeestje. Het leven is al duur genoeg, af en toe een beetje praktisch nadenken en een nieuw nut vinden voor dit soort accessoires helpt alleen maar mee. Een ander mooi alternatief is Carnaval. Carnaval staat bekend om het grove drinken, veel feesten en bijzondere outfits. Heb jij toevallig nog die oranje pruik of gewaad in je kast liggen, bespaar jezelf dan het gestress naar het zoeken van een nieuwe leuke outfit.

Carnaval is ook een oud-Hollands feest waarbij het eigenlijk draait om de katholieken, maar laten we eerlijk zijn: er niks katholieks meer aan carnaval. Doe daarom lekker gek en laat je lekker gaan. Je leeft maar 1 keer! Zoals je ziet zijn er een boel opties om jouw oranje versiering gemakkelijk te hergebruiken.

Oranje is meer dan alleen versiering. Want oranje zien we ook terug in voedsel kleuren. Denk jij bij deze kleur aan sporten, zoals voetbal of Formule 1? Dan is een sportreis natuurlijk een fantastisch mannenweekend idee!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten