Ga naar de inhoud

Gadgets kopen: leuk of zonde van je geld?

Dat mannen en gadgets een goede match zijn? Dat wordt vaak gezegd en eerlijk is eerlijk; in veel gevallen is dat ook zeker het geval. Nu zijn gadgets vaak niet goedkoop, zeker niet wanneer ze net op de markt zijn. De marketing van grote merken is er enorm op gericht om de honger bij klanten dan zo groot te maken naar het product, dat zij massaal bereid zijn om hier flink wat geld aan uit te geven.

De verleiding is groot om deze zaken te kopen en mee te doen met de laatste hype. Maar is dat het geld nou waard, al die gadgets? Of moet je het vooral aan je voorbij laten gaan? Hier de voor- en nadelen op een rij, want welke gadgets maken nu daadwerkelijk blij?

gadgets kopen

Welke gadgets maken blij?

Laten we meteen maar beginnen met dé ultieme gadget; de smartphone. We bellen, mail en appen natuurlijk heel wat af. Investeren in een smartphone van topkwaliteit is dan ook meer dan aan te raden. Een iPhone 15 kopen is op dit moment dan ook zeker een must do. De smartphone is immers de basis van alle gadgets, want al het andere wordt vaak aangestuurd door deze gadget.

Kies daarom ook altijd voor een iPhone van topkwaliteit en gun jezelf deze ultieme gadget. De iPhone 15 is waanzinnig en het mooiste product van dit moment. Een waanzinnige camera, een zeer helder scherm en prachtig geluid. Dus deze gadget kopen is een goed idee!

Andere leuke gadgets voor mannen

Dan komen we op alle andere gadgets die er vandaag de dag op de markt zijn. Van speciale game PC’s tot slimme verlichting, eigenlijk is het begrip gadget niet meer af te bakenen. Wat wel en wat niet het geld waard is, hangt hierbij vooral van je eigen voorkeuren en wensen af. Ontspan jij na een lange dag werken énorm met gamen? Dan is het aan te raden een goede spelcomputer aan te schaffen. Doe dit eenmalig en geniet er daarna volop van. Spreek met jezelf af dat je op speciale momenten -zoals een verjaardag of met kerst– iets extra’s mag kopen zoals een nieuwe game of consoles.

Door hierbij voor vaste momenten te kiezen, zul je zien dat je bewust een keuze maakt en je niet laat verleiden door de eerste de beste marketingtruc. Zo voorkom je impuls aankopen en kun je een weloverwogen keuze maken. Neem hierbij altijd in gedachten het plezier wat je eruit haalt, en wat de daadwerkelijke investering is.

Bedenk of je gadget echt meerwaarde heeft

Kortom, investeren in gadgets is aan te raden wanneer je er echt veel plezier uit haalt. Ook kun je het overwegen wanneer het ook direct een verduurzaming is, zoals slimme thermostaten en verlichting. Bij alle andere zaken is het vooral de kunst om de impulsaankopen die worden gecreëerd door slimme marketing te onderdrukken. Zodra je dat kan en je daar bewust van bent zul je zien dat je prima een aantal gadgets kunt kopen. Want mannen en gadgets, het is en blijft een hele goede combinatie!

Op Mannnen.nl schrijven we graag over leuke gadgets voor mannen. Wil je meer blogs lezen? Check hier ons onderzoek naar de populairste muziekapps of lees hier onze blog over praktische gadgets voor mannen.

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten