Ga naar de inhoud

Een vakantie met je vrienden om te nooit meer te vergeten

Naar de Malediven met FTI Reizen, dat is wat je graag wilt doen samen met je vrienden. Een vakantie die je nooit meer kunt vergeten. Malediven is een zeer gewenst vakantiegebied dat niet alleen mooi is, maar ook veel beleven kan worden. Kristal heldere water, watervilla’s en strand: waar wacht je op? Vaak zijn mensen in de onderstelling dat vrienden alleen maar naar stoere eilanden gaan waar veel het stadsleven enorm populair is. Echter, dat is helemaal niet maar. Ook de mannen zoeken rust en willen lekker bruinen in de zon. Daarnaast kun je hier ook allerlei leuke watersporten beoefenen. Heb je tips nodig voor je vakantie naar de Malediven? In dit artikel lees je hier meer over.

Vergeet je tickets niet!

De kosten voor een trip naar de Malediven kan behoorlijk oplopen, vooral in het hoogseizoen. Het is bovendien een vakantiebestemming waar veel mensen de rust willen op zoek. Wees er daarom vroeg bij en bekijk wanneer de tickets heerlijk goedkoop zijn. Buiten het hoogseizoen moet je wel een ticket kunnen vinden voor ongeveer 650 euro per persoon.

Vakantie naar malediven

Meerdere plekken zien

Je vakantiebestemming hoeft niet alleen bij de Malediven te blijven. Je trip naar Malediven kun je natuurlijk combineren met een trip naar enkele Aziatische landen. Je vliegt namelijk korter door in tegenstelling tot een directe vlucht van Nederland naar één van die Aziatische landen. Landen die dichtbij Malediven liggen zijn: Colombo, Delhi, Bangkok en Kuala Lumpur. Ga jij je vakantiebestemming doortrekken?

De ideale periode

Wanneer je naar de Malediven gaat, denk je natuurlijk aan zon, zee en strand. Daarom is het aan te raden om in de periode tussen december en april naar de Malediven te reizen. Bij de maanden ertussen zul je te maken hebben met hevige regenval. Het voordeel om in deze periode een vakantie te boeken, is dat het buiten de Nederlandse vakantieperiode valt. Dus, de kans dat je veel kinderen zult zien, is zeer klein.

Resort of lokale eilanden?

Voorheen waren resorts de enige optie om in de Malediven te verblijven, maar tegenwoordig kun je ook op de lokale eiland, zoals Maafushi, verblijven. De resorts zijn voor mensen die van super-de-luxe houden, ofwel: uitstekende service en kwaliteit. Je zult er wel rekening moeten houden dat het prijzig kan worden. De lokale eilanden, daarentegen, zijn minder luxe, maar is wel een stuk goedkoper.

Kortom, boek nu je vakantie naar de Malediven om de rust op te zoeken en leuke watersporten te beoefenen. Bepaal of je dit wilt doen op een resort en één van de lokale eilanden. Wellicht is een combinatie hiervan wel ideaal voor jou én je vrienden.

Vond je dit een leuke blog? Check dan ook eens de beste uitjes voor vriendenweekenden, hoe je zelf Beef Jerky maakt of de leukste drankspelletjes!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten