Ga naar de inhoud

De kracht van intimiteit: hoe de emotionele en fysieke band met je partner te versterken

Het versterken van de band op emotioneel en fysiek niveau met je partner is natuurlijk het belangrijkste dat er is. En ook al kan het zomaar zo zijn dat jullie levens in de loop van de tijd veranderen, het blijft enorm belangrijk dat jullie hierin kunnen meegroeien. Dus hoe kun je dat nu het beste aanpakken? En hoe weet je zeker dat je relatie leuk en spannend blijft in de loop van de tijd? We helpen je maar al te graag op weg. In dit artikel lees je een paar erg handige tips die je ook nog eens erg makkelijk kunt toepassen in je eigen relatie.

Probeer vaker leuke dingen te plannen om de band te versterken

Intimiteit

Het is altijd een goed idee om op een regelmatige basis leuke dingen in te plannen. Dit kan zelfs al een korte wandeling bij jullie in de buurt zijn of een drankje drinken in een restaurant vlak bij huis. Hierdoor kun je keer op keer weer de band versterken en blijf je dus werken aan een gezonde en sterke relatie. En merk je dat het lastig is om tijd voor elkaar vrij te maken? Plan in dat geval standaard bijvoorbeeld het eerste weekend van de maand met elkaar in. Hierdoor weet je altijd zeker dat de dates tussen jullie twee door kunnen blijven gaan.

Blijf altijd goed praten over de relatie, zelfs op lange termijn

Daarnaast is het natuurlijk enorm belangrijk om goed te praten over de relatie. Want op het moment dat je eerlijk en open communiceert, kun je aan de relatie werken waar dat het meeste nodig is. Ook op de lange termijn is het belangrijker dan ooit dat je blijft communiceren met elkaar. Want misschien verandert de relatie doordat je gaat verhuizen of doordat je kinderen krijgt.

Probeer wat vaker nieuwe dingen uit in de relatie

Dit betekent ook dat het zomaar kan zijn dat je in de loop van de tijd andere dingen gaat uitproberen. Denk daarbij aan een masturbator gebruiken of je maakt gebruik van andere speeltjes in de slaapkamer. Zorg er dan ook altijd voor dat je dit van tevoren goed met elkaar bespreekt. Op deze manier kom je er net even wat sneller achter waar jullie beide de meeste behoefte aan hebben. En dat is natuurlijk wel zo goed om te weten!

Vond je dit een leuke blog? Check dan ook eens de 7 schoonheden van de man of de beste BBQ boeken!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten