De beste Aliexpress gadgets

Leuke gadgets zijn er voor elke man. Of je nu 10 jaar oud bent, of 50 jaar oud. Elk mannenhart gaat harder kloppen van leuke, geinige, of technische Aliexpress gadgets. En voor de vrouwen die stiekem meelezen: Ja, gadgets zijn altijd leuke cadeautjes voor mannen!

Goedkope Aliexpress gadgets

Hoe leuk de meeste Aliexpress gadgets ook zijn, je wilt er niet te veel geld aan uitgeven en dat snappen wij. De afbeelden en video komen niet altijd 100% overeen met de werkelijkheid, waardoor je ook niet een te groot risico wil lopen qua geldbedrag.

Wij hebben voor jou de top 5 goedkoopste Aliexpress gadgets voor mannen geselecteerd!  Zo weet je zeker dat jij een leuke tijd hebt, of een perfect cadeau geeft.

1. Zelf sokken ontwerpen via Aliexpress

Zelf sokken ontwerpen via Alixpress
Zelf sokken ontwerpen is een leuk goedkoop cadeautje voor mannen. Elke man vindt het grappig om rond te lopen met een zelfontworpen sok. Zet een mooie herinnering, foto of BN’er op de sokken en je bent verzekerd van een glimlach elke ochtend.

De kwaliteit is ook best prima. Wij van Mannnen.nl hebben dit zelf getest en na 2 maanden zit de foto nog keurig op zijn plek.

Link naar zelf sokken ontwerpen via Aliexxpress: https://nl.aliexpress.com/item/1005001824153421.html

2. Disco Light via Aliexpress Gadgets

Jong en oud, elke man vind het leuk om te feesten. Of dit nou gaat om een kinderverjaardag, een illegale homerave (tijdens coronatijd) of een borrel met de mannen, het is altijd tijd voor een feestje.

Draai je saaie led-lampjes uit de lampen en vervang ze met echte disco-light. Zo bouw je in je hele kamer een gezellig feestje. Disco Lights kun je via Alibaba kopen via deze link: https://nl.aliexpress.com/item/1005001415484348.html

3. De Alixpress Gagdet Giftbox

Gadget Giftbox via Alixpress
Mijn persoonlijke favoriete Aliexpress Gadget is deze Giftbox. De giftbox bestel je voor ongeveer 10 euro en zit boordevol leuke, maar vooral nutteloze Aliexpress gadgets. Zo bevat de giftbox Fidget Spinners, Popit’s, Strechy Snaren en Anti Stress cadeautjes.

Je kunt het zelf nog leuker maken, door alle cadeautjes uit de giftbox los in te pakken. 15 cadeaus geven in plaats van 1 leuk cadeau voor mannen wil toch iedereen? 

Bestel de Gadget Giftbox via https://nl.aliexpress.com/item/1005002205443468.html

4. Elektrische auto via Aliexpress

Oke, toegegeven, deze is iets duurder dan de bovenstaande gadgets van Aliexpress, maar toch vind ik het het vermelden wel waard.

Ik heb namelijk ontzettend vele plezier gehad van deze elektrische auto via Alixpress. M’n vriendin iets minder, want die vindt het geluid snoeivervelend. Echter doet deze auto het prima, reageert goed op het sturen en is oplaadbaar. Het is leuk om in de tuin mee te klooien, maar ook binnen een parcour uitzetten en met je vrienden de snelste tijd neerzetten is een leuke bezigheid! 

Bestel je elektrische auto via Alixpresss hierrrr: https://nl.aliexpress.com/item/1005001515115311.html

5. De Push Pops Bubble via Alixpress

Pups Pops Bubble via Alixpress
Oke, niet mijn favoriet, maar ze worden zo ontzettend veel besteld dat ik ze wel moet vermelden. De Push Pops Bubble van Alixpress is zo ontzettend simpel, doelloos en goedkoop, dat het een perfecte gadget voor mannen is.

Het concept is ook simpel. Je hebt een bubbel die je kan indrukken en dan ‘popt’. Als je alles gepopt hebt, kun je hem omdraaien en weer hetzelfde doen. Vergelijk het met bubbeltjesplastic, maar dan zonder limiet. Bereid je wel voor op geirriteerde blikken van anderen, want eenmaal begonnen, blijf je doelloos doorgaan.

Je kunt de Push Pops Bubble van Alixpress hier kopen: https://nl.aliexpress.com/item/1005001936417138.html

Chatilla de verraders aflevering 6
Entertainment

De verraders aflevering 6

De verraders aflevering 6 Aflevering 5 was een iets voorspelbare aflevering. Ik had al gedacht dat Steven eruit zou vliegen en dat Samantha de schijn

Lees verder »