Ga naar de inhoud

De ANOMALY-T4: het nieuwste horloge van CODE41, iconisch en elegant!

CODE41, in 2016 opgericht in Zwitserland door Claudio D’Amore, onderscheidt zich door zijn vermogen om prestigieuze collecties en innovatieve projecten te creëren waarvan het bijzondere economische model volledig participatief is. Bovenal is het een merk van fervente horlogeliefhebbers, wiens constante zoektocht het is om hoogwaardige horloges voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

CODE41 lanceert zijn nieuwste creatie, de ANOMALY-T4, een ware horloge-sensatie en het natuurlijke resultaat van het vergaren van jarenlang onderzoek en kennis via de vorige modellen van het merk. Deze creatie is het resultaat van de nauwe relatie en samenwerking die CODE41 koestert met zijn community van ruim 400.000 leden over de hele wereld, elke dag.

ANOMALY-T4 Horloge

Coming Soon: Anomaly-T4.

De ANOMALY-T4 profiteert van de expertise die is opgedaan in de hele ANOMALY-collectie en heeft de kenmerken die zijn ‘oudere zusje’, de EVOLUTION, tot een succes hebben gemaakt: een vakkundig vervaardigd skeletuurwerk, een versterkte kroon, een transparante achterzijde, saffierkristal en, onder meer, waterdichtheid tot 100 meter. Zijn innovatieve veelzijdigheid, gecombineerd met strakke lijnen, stelt de eigenaar in staat om op zijn gemak het opengewerkte mechanisme te bewonderen.

ANOMALY-T4 Horloge Kopen

Het was de CODE41-community die hun wens kenbaar maakte om het kloppende hart van het horloge te kunnen bewonderen, een functie die al aanwezig was in de eerste modellen van het merk. Nu is het een feit, want ook de ANOMALY-T4 biedt nu een zichtbaar mechanisme, dat inkijk biedt op een van de meest opvallende choreografieën in de horlogerie, gecombineerd met een gedurfde en direct herkenbare behuizing.

CODE41 is erin geslaagd een prestatie neer te zetten met een zeer veeleisende, maar perfect geobserveerde lijst met specificaties ter ere van wat hun eerdere creaties tot een succes maakte, terwijl ze een innovatief, gedurfd en krachtig model bieden.

Cod41 – Horloges met klasse

CODE41 is er ook in geslaagd om trouw te blijven aan zijn commitment aangaande de transparantie van zijn prijzen en productie. De prijs-kwaliteitverhouding van de ANOMALY-T4 is wederom sensationeel te noemen. Het is verkrijgbaar vanaf 1.398 CHF, zodat zoveel mogelijk mensen de kans hebben om een uitzonderlijk horloge te dragen, dat dezelfde sensaties oproept als die gevoeld worden in de exclusieve wereld van Haute Horlogerie. Omdat er bij CODE41 nooit een horloge wordt geproduceerd zonder dat er eerst een bestelling is geplaatst, is er geen sprake van verlies of andere onnodige kosten. Dit betekent dat CODE41 in staat is om bepaalde duurdere en onnodige stappen uit het distributieproces te elimineren, en in feite horloges kan aanbieden tegen een uitzonderlijk lage prijs.

Anomaly New Watch

De ANOMALY-T4 is met succes de uitzonderlijke uitdaging aangegaan om een volledig ongekend ontwerp te combineren met een zichtbaar mechanisme en asymmetrische bruggen, met de meest nauwkeurige technieken. Dit horlogewonder zorgt voor een evenwichtige, harmonieuze esthetiek. Het Sellita (SW200-1 S a) uurwerk dat in dit model wordt gebruikt, heeft naam gemaakt met zijn rotsvaste betrouwbaarheid en zijn uitstekende precisie van -7/+7 seconden per dag. De ANOMALY-T4 biedt ook de unieke mogelijkheid om de innerlijke werking, het kloppende hart van het horloge, het pronkstuk, te bewonderen dankzij een ‘skeletuurwerk’ aan de wijzerplaatzijde, ook zichtbaar door de transparante achterkant.

Deze riskante uitdaging is tot in de perfectie uitgevoerd door CODE41, die erin slaagt – met elke creatie die ze aan hun community aanbieden – om de exclusiviteit van een krachtig, goed gestructureerd ontwerp en de meesterlijke orkestratie van eeuwenoude Zwitserse expertise, samen te brengen.

De transparante achterzijde van de ANOMALY-T4 is een andere belangrijke toevoeging aan dit horloge, aangezien de decoratie van het oscillerende gewicht met Genève-strepen een hypnotiserend perspectief biedt dat de gelukkige eigenaren altijd zal blijven boeien.

De verrassingen die deze editie in petto heeft, houden daar niet op, aangezien de ANOMALY-T4 de verbazingwekkende prestatie levert van het aanbieden van een 100% gerecyclede stalen behuizing, van superieure kwaliteit en met een koolstofvoetafdruk die slechts een tiende is van die van standaard staal. Panatere, een baanbrekend Zwitsers bedrijf in de transformatie van 100% gerecyclede en recyclebare grondstoffen, is gekozen om CODE41 te begeleiden in deze zoektocht naar het beste gerecyclede staal.

Zonder enige twijfel is de nauwe relatie die CODE41 onderhoudt met zijn community wat het zo succesvol maakt en een toegevoegde waarde geeft, waardoor het zijn modellen altijd kan aanbieden met een perfecte balans tussen wat mensen leuk vinden en wat hen fascineert. Deze samenwerking met de CODE41-community stelt hen ook in staat om steeds verder te innoveren en door te zetten om te evolueren naar een steeds mooiere vorm van horlogerie.

Ook hier is CODE41 erin geslaagd om zijn volledige beheersing van uitzonderlijke horloges te demonstreren, terwijl het sensationele prijzen en een DTC-benadering (Direct-to-consumer) blijft bieden. Dit alles sterkt ons vermoeden dat ook de ANOMALY-T4 binnenkort een rol zal spelen in het pantheon van het horlogerie-erfgoed.

De ANOMALY-T4 is verkrijgbaar voor pre-order van woensdag 29 juni om 15.00 uur tot donderdag 21 juli om 15.00 uur. Prijzen starten vanaf 1500 euro. Er worden twee eerste partijen van 600 stuks geproduceerd. Bezoek de website van het merk om uw ANOMALY-T4 vooraf te bestellen. Interesse gekregen? Shop via deze link! https://code41watches.com

Benieuwd welke Horloges Maan de Steenwinkel heeft? Check onze blog! Of bekijk hoe je een voetbalshirt inlijst.