Ga naar de inhoud

Shirt inlijsten

Ik ben net weer terug van een heerlijke vakantie en mijn standaard bezigheid op vakanties, is het kopen van een voetbalshirt van dat land. De verzameling bestaat al uit flink wat voetbalshirtjes en ik zit al tijden te zoeken naar een toffe manier om dit ergens neer te zetten of op te hangen. Momenteel liggen ze allemaal opgevouwen in de kast, maar dat is niet echt waarvoor ik ze heb gekocht. Toen ben ik zoek gegaan naar manieren op een shirt in te lijsten en dat wil ik graag met jullie delen! Gelijk iets kopen? Dan helpen we je ook 😉

Voetbalshirt inlijsten

Je hebt natuurlijk standaardlijsten die je kunt kopen om je shirt of voetbalshirt in te lijsten, maar ik vind het toch lastig om ze daar mooi strak in op te bergen. Toen ging ik even op Bol.com checken en zag ik diverse opties die perfect werken! Vandaag gaan we je wat voorbeelden geven van lijstjes voor shirts, zodat jij net zo’n mooi voetbal museum kunt krijgen als ik!

Als eerste wil ik het T-shirt Frame van Umbra uitlichten. Het toffe van die model, is dat je de mouwtjes dus ook in zijn volledigheid kunt zien. Het frame is te koop via Bol.com en kost slechts 36,20. Hierbij zie je een voorbeeld van het Italiaanse elftal shirt, in een mooi frame. Het toffe van dit frame voor shirt en om shirt in te lijsten, vind ik dat je het shirt in zijn geheel kunt zien. Ook heeft het frame een strakke mat-zwarte afwerking en is het veruit de goedkoopste optie om je shirt in te lijsten.

Hoe voetbalshirt inlijsten

Een andere optie voor het inlijsten van een voetbalshirt, is door een groter rechthoekig frame kopen. Je moet dan wel even goed naar het formaat van het shirt kijken, want hebt dus een grotere lijst nodig dan het voetbalshirt of basketbalshirt dat je hebt. Een voorbeeld hiervan is de Acaza Box Frame:

Dit frame is verkrijgbaar in meerdere kleuren en formaten, waardoor het handig is om je shirt in te lijsten. Dit rechthoekige frame voor shirts ziet er een stukje strakker uit dan een t-shirt frame, waardoor je museum iets strakker oogt. Je koopt een rechthoeking frame voor je shirt vanaf zo’n 60 euro, via bol.com.

Een andere optie is de zwarte variant van dit frame. Dit is ook van de aanbieder Acaza. Het voordeel van dit frame (vind ik), is dat je een bijgevoegde kartonnen frame krijgt, waardoor je t-shirt super strak in het frame komt te staan. Dit zwarte frame is in 3 formaten te verkrijgen; 60×80 cm, 70x90cm en 40×50 cm.

Dit zwarte frame in het formaat 70x90cm (geschikt voor een maat M of L shirt), kost zo’n 89 euro en is binnen 24 uur geleverd. Ook het perfecte vakantiecadeau voor mannen!

Umbra shirt frame

Het Umbra Shirt Frame is echter toch onze favoriet. Helemaal bovenaan in de blog stond deze shirt frame ook al, maar we willen hier een andere variant uitlichten. Deze is namelijk iets groter dan het bovenste t-shirt frame. De afmetingen zijn 62x72x3cm. Deze variant is ook iets duurder, namelijk 46,95 euro. Je shopt dit natuurlijk ook via onze favoriete webshop; bol.com.

Beste lijsten voor shirts kopen?

Wil jij een van de hierboven genoemde lijsten voor shirts kopen? Wij hebben de beste prijzen alvast voor je op een rij gezet. Check hieronder jouw favoriete lijst en bestel veilig online!

Waarom voetbalshirt inlijsten?

Het inlijsten van voetbalshirts heeft verschillende leuke en betekenisvolle aspecten, wat het tot een populair en bevredigend hobby- en decoratieproject maakt. Ten eerste vertegenwoordigen voetbalshirts vaak bijzondere momenten in de geschiedenis van een team of een speler, en het inlijsten van een shirt kan dienen als een tastbare herinnering aan speciale wedstrijden, kampioenschappen of zelfs aan de tijd dat je zelf voetbalde.

Daarnaast zijn voetbalshirts ook een symbool van trots en passie voor veel voetbalfans. Het inlijsten van een shirt is een manier om die toewijding te uiten en het shirt een ereplaats te geven in huis. Bovendien voegen voetbalshirts met hun kleurrijke en opvallende ontwerpen een uniek en persoonlijk tintje toe aan het interieur wanneer ze aan de muur worden gehangen.

Voor sommige verzamelaars worden voetbalshirts na verloop van tijd zeldzaam en waardevol, vooral als ze worden gedragen door beroemde spelers of gebruikt tijdens historische wedstrijden. Het inlijsten van dergelijke shirts maakt ze tot waardevolle verzamelobjecten. Daarnaast biedt het inlijsten van voetbalshirts ruimte voor creatieve expressie, omdat je kunt kiezen uit verschillende inlijstingsmethoden, achtergronden en stijlen om het shirt op een manier te presenteren die bij jouw persoonlijke smaak past.

Bovendien fungeert een ingelijst voetbalshirt vaak als een gespreksstarter wanneer gasten je huis bezoeken, omdat het leidt tot interessante gesprekken over voetbal, specifieke spelers, favoriete teams en gedenkwaardige momenten in de sport. Het inlijsten van voetbalshirts kan ook een doordacht en persoonlijk cadeau zijn voor een voetbalfan, omdat het laat zien dat je hun passie waardeert en hebt nagedacht over een geschenk dat voor hen veel betekent.

Kortom, het inlijsten van voetbalshirts combineert sportliefde, decoratie, nostalgie en creativiteit tot een boeiend en plezierig proces. Het stelt voetbalfans in staat om hun enthousiasme voor de sport te uiten en een blijvende herinnering aan hun favoriete teams en spelers te creëren.

Hoe shirt inlijsten

Een andere, wellicht goedkopere optie, is om een standaard lijst bij de Ikea te kopen. Je kiest dan eigenlijk een schilderij frame, maar stopt er dan een t-shirt in. Het nadeel is, is dat deze lijsten heel smal zijn. Hierdoor gaat het plastic, wat voor het frame komt te liggen, enigzins gaat bollen. Ik vind dit er niet heel strak uitzien, maar de oplossing daarvoor is door een kleiner shirt in te lijsten, of door een grotere lijst te kopen.

Hoe je een voetbalshirt inlijst, gaan we je nu vertellen (met een regulier frame dan). De bovenstaande opties hebben allemaal een duidelijke handleiding bijgeleverd, dus daar moet je wel uitkomen!

Het belangrijkste om een shirt strak in te lijsten, is het gebruik van karton. Heb je dus nog een oude doos over of wat oud karton? Pak het erbij! Heb je het niet? Loop dan even naar de supermarkt zodat jij een groot stuk karton krijgt. Je legt vervolgens je shirt, over het gehele karton. Je omlijnt het shirt met een marker, zodat de afdruk van het shirt, op het karton zichtbaar is. Let op, niet het shirt raken, want je wilt geen zwarte marker op je shirt.

Vervolgens volg je deze lijn met een schaar op het karton, maar let op! Je wilt 5 cm van deze lijn afhalen, omdat je niet wilt dat het karton groter is dan je shirt. Er moet iets ruimte tussen zitten. Het makkelijkste is dus om de omlijning aan te houden, min 5 cm. Zo weet je zeker dat het shirt past.

Bekijk ook deze gemakkelijke YouTube Video over het Inlijsten van Voetbalshirts. Zo weet je zeker dat het goed gaat! Let op; de variant hier die gebruikt wordt, is door een vierkant te maken. Je kunt dit echter dus ook gebruiken voor een volledig shirt, door het dus te groter uit te knippen.

Zo, dat was weer een blog over het inlijsten van voetbalshirts of inlijsten van shirts. Een ideaal cadeau voor een voetbalspeler die vertrekt, een sponsor of een cadeau voor een vriend. We hopen dat we je een beetje hebben kunnen helpen!

Vond je dit een leuke blog? Check dan ook eens onze blogs over de Studenten OV Vakantie, De duurste sneakers ter wereld of de beste koffiemachines!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten