Ga naar de inhoud

Anoniem condooms kopen

Iedereen kent het wel, je bent een jaar of 13, 14, 15 of ietsjes ouder en je loopt voor het eerst met het schaamrood op je kaken de supermarkt of drogisterij binnen. Eerst kijken of er geen bekende achter de kassa zit. Vervolgens kijken waar ze überhaupt liggen en vaak liggen ze nog achter de kassa ook. Sta je dan, als kleine jongen: ‘mag ik misschien wat condooms’. De caissières hebben dit al honderden keren meegemaakt en kijken er niet meer van op, maar dit levert toch altijd spannende momenten op voor jonge jongens. Maar gelukkig; daar is een oplossing voor.

Condoom.nl

Goedkope kwalitatieve condooms

In de markt van condooms is er al jaren 1 speler die de grootste merkbekendheid heeft en dat hebben ze de afgelopen jaren flink uitgebuit. De standaard condooms van dit merk, zijn de afgelopen jaren verdubbeld in prijs, zonder ook maar 1 uiterlijke of kwalitatieve verandering. Toen begonnen wij te denken, dat moet toch beter kunnen? Na een klein zoektochtje, kwamen wij uit op de website van Condoom.nl, een webshop met onder andere condooms, glijmiddel, maar ook seksspeeltjes. Naast dat ze de bekende merken aanbieden, bieden ze ook ‘eigen merk’ condooms aan. Omdat de kwaliteit van condooms het allerbelangrijkste is, twijfelden wij eerst over de kwaliteit, aangezien de prijs van hun eigen merk condooms, meer dan de helft lager is..

Voor een 10-pack condooms van Durex, betaal je 14 euro. 1,40 per condoom. Bij de eigen-merk condooms van Condoom.nl, betaal je 7,95 voor 12 stuks. Dat is 0,60 cent per condoom. Scheelt je toch redelijk wat 😉

Het huismerk condooms van moest echter wel even getest worden.
Bestellen dus maar! En nee, we gingen niet testen met een vrouw, maar wel met water, een mes (ja echt) en met de scheurvastheid. En hij doorstond eigenlijk alle testen! Net zo kwalitatief als ‘die bekende’ condooms.

Anoniem condooms kopen

Anoniem condooms bestellen

Hetgeen wat ons positief opviel aan de bestelling bij Condoom.nl, is dat het volledig discreet bezorgd wordt. Wel zo fijn als je nog thuis bij paps & mams woont. De producten worden geleverd in een anonieme envelop, zonder merknaam en zonder afzender op de doos. Veilig, goedkoop en discreet condooms kopen, wij zijn op!

Check ook eens onder andere blog, zoals die van De Beste Massagekussens of die over De lekkerste herenluchtjes!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten