Ga naar de inhoud

Alles over Mo Bicep

Haa mannnen! Vandaag weer een nieuwe blog over een bekendheid, iemand waar iedereen vragen over heeft en waar we van alles willen weten, namelijk Mo Bicep. Wij gaan vandaag vertellen wat zijn vermogen is, wie zijn vrouw is, wat de lengte van Mo Bicep is en natuurlijk; wat de echte naam van Mo Bicep! Al jou vragen omtrent deze Fitness Influencer gaan wij proberen te beantwoorden! 

Wie is Mo Bicep?

Mo Bicep is een bekende fitness influencer, vooral bekend van YouTube en Instagram. Onder zijn merknaam Mo Bicep maakt hij veel video’s over sporten, supplementen en hoe je kneiterharde biceps krijgt, maar ook krijg je steeds meer een inkijkje in zijn leven. Zo laat hij geregeld zijn zoontjes zien, vertelt hij over zijn dure auto’s en laat hij ons genieten van zijn leven.

De echte naam van Mo Bicep is Mohamed Lemhadi. Hij woont in Breda, samen met zijn vrouw en 3 kinderen, genaamd Zayn, Noah en Adam. Vooral Zayn en Noah komen geregeld in zijn vlogs voor. 

Mo Bicep, of Mohamed Lemhadi is geboren op 9 september 1990. Dat maakt hem op moment van schrijven, 32 jaar oud, maar binnenkort dus 33! 

Mo Bicep

Hoe is Mo Bicep bekend geworden?

Ons Moo’ke (zoals hij zichzelf altijd noemt), begon als ouderwetse fietsenverkoper. Hij kocht fietsen op, knapte deze op en verkocht ze aan fietsenwinkels. Vervolgens ging hij door naar zijn passie; auto’s. Mo Bicep had een autobedrijf waarin hij occasions verkocht. De naam van dit autobedrijf was ‘My Occasions’. Hier filmde hij geregeld over, maar dit had nog weinig views. Tot hij meer aan zijn fysiek ging werken en ook ging filmen in de sportschool, begon zijn carrière eigenlijk pas echt. Hij was altijd al wat steviger (dus niet zoals je hem nu kent), maar met een klein buikje. Hij nam ons mee in zijn afvalproces en begon ook veel met krachttraining. De Bicep’s waren zijn favoriete spier en deze mogen er ook zijn! Na een paar maanden gingen enkele video’s van Lemhadi viraal en was ‘Mo Bicep’ officieel geboren. Sinds 2012 is hij een hedendaagse FitFluencer en heeft hier enorme successen mee. 

Het bedrijf van Mo Bicep : MB Nutrition

Je kunt natuurlijk aardig wat geld verdienen met het influencen, maar pas echt geld kun je verdienen als je een eigen bedrijf erbij doet. En dat heeft Mo Bicep goed begrepen. Door zijn vlogs in de sportschool, trok hij een sportief publiek. Om deze beter te bereiken, begon hij een eigen supplementen lijn, genaamd MB Nutrition. Sinds 2018 bestaat MB Nutrition en het is uitgegroeid tot een van de grootste supplementen aanbieders van Nederland. Je kunt hier onder andere je eiwit/wheypoeder kopen, creatine, fatburners en natuurlijke proteinerepen. Eigenlijk kun je hier alles (online) kopen voor je sport-sessie. Ook heeft Mo Bicep zijn eigen kledinglijn op de markt gebracht en loopt hij hier geregeld in. Een concurrent voor Kosso dus!

Mo is niet alleen met MB Nutrition bezig. Samen met vrienden heeft hij ook het kledingmerk Donza opgericht en hij is ook druk bezig met vastgoed. Zo heeft hij diverse panden in Breda en omgeving, waar zowel huizen als andere ondernemers in plaatsnemen. Mo’tje is een slimme zakeman! Of zoals Mo Bicep zelf zou zeggen; Da’s handel! 

Vriendin / Vrouw Mo Bicep

Mo Bicep heeft al langere tijd een vrouw waar hij drie kinderen mee heeft. Zijn vrouw heeft zelf ook een sportschool, speciaal gericht op vrouwen. Samen ondernemen is toch het leukste wat er is! Wat Mo goed doet, in tegenstelling tot andere influencers, is dat hij zijn vrouw vrijwel niet laat zien in de vlogs / posts van hemzelf. Mo Bicep is de bekendheid, maar zijn vrouw houdt daar niet zo van. De vrouw van Mo Bicep houdt dus totaal niet van publiciteit en dat kunnen wij alleen maar respecteren. Wij gaan hier dus ook geen namen droppen.

Het vermogen van Mo Bicep

Ons Moo’ke doet het erg goed. Zijn bedrijf MB Nutrition behoort tot de snelst groeiende supplementen-shops van Nederland en hij heeft diverse andere ondernemingen en investeringen. Zijn huis kostte al meer dan 1 miljoen en hij heeft diverse hele dikke auto’s, waarover later meer. Gemiddeld is de omzet van MB, zo’n 350.000 per maand, wat al neerkomt op meer dan 3,5 miljoen. Ook krijgt hij natuurlijk advertentieinkomsten uit zijn socials en heeft hij diverse vastgoedpanden. Mo Bicep is zeker miljonair en dit gaat de komende jaren alleen maar meer worden! Wij schatten het vermogen van Mo Bicep op minimaal 3,5 miljoen ero. 

De Auto’s van Mo Bicep

Mo Bicep houdt van snelle auto’s en dat is ook goed te zien op zijn vlogs! Al zijn dikke auto’s zijn gewrapt in zijn eigen huisstijl, waardoor je altijd goed ziet wanneer Mo aan komt rijden. Welke auto’s hij heeft? Wij zetten ze even op een rijtje:

 • Lamborghini Urus                                          
 • Rolls Royce Dawn                                          
 • Lamborghini Aventendor SVJ Roadster        
 • Rolls Royce Cullinan Novitec                        
 • Mercedes AMG C63                                      
 • Volkswagen Golf                                       

De waarde van deze dikke auto’s mag je zelf opzoeken, maar een korte zoektocht laat zien dat hier al bijna 2 miljoen aan auto’s staat. Het mooiste? Zijn volkswagen golf. Zijn allereerste auto en die heeft hij gewoon gehouden. Natuurlijk wel met wat andere opties, maar heel tof om te zien dat iemand die geld als water heeft, zijn eigen auto gewoon houdt. Nooit vergeten waar je vandaan komt! 

Mo Bicep is zeker auto-liefhebber. Als je zijn vlogst checkt, zie je regelmatig dikke auto’s voorbij komen. Helaas kan niet iedereen hier even goed mee omgaan. Zo leende Dave Roelvink in 2020 de Lamborghini Huracán om even mee rond te rijden, maar reedt hij deze auto volledig in de prak. Hij slipte weg tijdens het rijden en reedt de auto total-loss. Dave had zelf geen verwondingen maar de auto was waardeloos. Mo Bicep reageerde als een echte held, namelijk: Gelukkig is Dave oke. Spullen kunnen vervangen worden. We hopen maar dat Dave goed verzekerd was, want de auto had een waarde van bijna 3 ton. 

Mo Bicep kocht volgers

Mo Bicep is helaas niet alleen maar een slimme zakenman. Zijn imperium groeide snel met alle volgers, maar helaas bleek dit niet allemaal even eerlijk te gebeuren. In 2021 is hij door de ACM (Autoriteit Consument & Markt) bestraft voor het inkopen van nepvolgers en neplikes. De ACM heeft vastgesteld dat zijn bedrijf Bicep Papa tegen betaling neplikes en nepvolgers heeft gebruikt om zijn producten, zoals voedingssupplementen, te promoten op Instagram. Volgens het onderzoek van de ACM heeft Bicep Papa over de periode september 2018 tot en met augustus 2020 98.000 volgers en 27.000 likes gekocht. De dwangsom voor het bedrijf Bicep Papa van Lemhadi voor het misleiden van consumenten via neplikes en nepvolgers kan oplopen tot 100.000 euro.

Momenteel heeft Mo Bicep zo’n 800.000 volgers op Instagram en bijna 100K abonnees op YouTube. We hopen dat dit wel dus allemaal echt is, maar daar kunnen we (helaas) niet meer helemaal zeker over zijn. Toch een kleine smet! 

Lengte Mo Bicep

Mo Bicep is niet de langste. Hij heeft een lengte van 174 centimer. Dat maakt hem dus 1 meter 74 en is iets kleiner dan gemiddeld. De omtrek van zijn Bicep? Een indrukwekkende 46 centimeter. De tandjes! Hij woog ooit 107 kilo en stond bekend als ‘dikkertje’, zoals hij zelf zegt. Momenteel is hij volledig droog en weegt hij zo’n 85 kilo. Regelmatig laat hij mensen meegenieten op YouTube van zijn ‘Volledig Droog-challenges’, waarin hij binnen enkele maanden zijn vetreserves naar het minimum brengt. 

Mo Bicep Gevangenis

Mo Bicep heeft ooit ook in de gevangenis gezeten. Hij heeft totaal slechts 3 weken gezeten, voor een vechtpartij die uit de hand is gelopen. Zelf zegt hij hierover dat dit de slechtste weken uit zijn leven waren. Hij komt nog wel regelmatig in gevangenissen, maar dit is om ‘fans’ te bezoeken. Hij vindt het namelijk belangrijk om tijd voor iedereen vrij te maken en helpt ook om deze jongeren op het goede pad te brengen. Dat is dan toch wel weer positief! 

Mo Bicep haartransplantatie

Mo Bicep heeft ook openhartig gepraat over zijn haartransplantatie. Hij werd al vroeg kaal heeft langere tijd zijn kale look geownt. Hij droeg wel bijna altijd petjes, maar schaamde zich niet voor de kaalheid. In een vlog op YouTube nam hij ons mee tijdens zijn haartransplantie. Hij heeft dit laten uitvoeren door HairWorld Istanbul en het resultaat mag er zijn. Moo’ke heeft weer een volle bos haar! 

Wil je meer weten over bekendheden? Check dan onze blog over Maan de Steenwinkel!

Auteur

 • Maarten

  Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

  Bekijk Berichten