Ga naar de inhoud

Alles over Kosso

Vorige week hadden we al een informatieve blog over Mo Bicep, vandaag gaan we door met de Fitfluencers! En niet zomaar een. We gaan het hebben over Kosso. Alle vragen die jij over Kosso hebt, gaan wij beantwoorden. Dus wil je weten waar Kosso woont, hoe lang hij is, hoe oud hij is en welke auto’s Kosso heeft? Wij gaan je vandaag een kijkje geven in het leven van Kosso! 

Achtergrond Kosso

De echte naam van Kosso is Albert Dervishaj. Hij is geboren in 1996 en dat maakt hem nu 27 jaar oud. Kosso, of Albert, is geboren in Heerlen (zuid-limburg). Zijn ouders vluchtte uit Kosovo door de oorlog en maakten een nieuwe start in Nederland. Hij heeft 1 oudere broer die 6 jaar ouder is. De naam Kosso komt dus vanuit zijn roots in Kosovo. 

Kosso is geboren op 16 april 1996 en Kosso is 1 meter 88 lang. 

Hoe is Kosso bekend geworden?

Kosso is eigenlijk een manusje van alles. Hij is momenteel bekend als rapper en fit-fluencer, die een voorliefde heeft voor dikke auto’s. Maar hoe is hij daar gekomen? 

Op zijn 14e is Kosso al in de gym te vinden. Geïnspireerd door zijn vader die al ruim 20 jaar bodybuilding deed, was Kosso ook voornemens om een grote kerel te worden. En dat is best gelukt! Ook is hij rond zijn pubertijd begonnen met rapper, vooral voor de grap en met vrienden. Hij is twee keer begonnen aan een HBO opleiding (International Business en Commercieel Management) maar heeft beide niet afgemaakt, omdat zijn focus steeds meer naar muziek & trainen ging. 

In 2014 startte Kosso zijn eerste eigen onderneming: Balkania Sisha Lounge Geleen. Vooral doordat hij zelf fan was van Shisha roken en zag dat hier veel kansen in lagen. Doordat hij steeds harder aan de weg timmerde als influencer en rapper, kreeg hij veel bekende mensen over de vloer. Grote namen zoals Boef, Kevin, Lijpe, Ysmo, Yes-R en SBMG kwamen langs om op te treden. Momenteel is Kosso nogsteeds (op papier) eigenaar van de lounge. 

Als we iets terug gaan in de tijd; was Kosso vooral een sterke rapper. Hij mocht in 2013 voor het eerst bij 101Barz komen en dat was wel de grote start van zijn rap carrière. Hij heeft momenteel samenwerkingen met Boef, Josylvio, Hef, Murda & Ali B. 

Alles over Kosso

Still van de Instagram feed van Kosso – https://www.instagram.com/kosso.nl/
448 berichten – 436K volgers.

Wie is de vriendin van Kosso?

De vriendin van Kosso is Dorentina. Haar volledige naam is Dorentina Krasniqi. Dorentina is momenteel 27 jaar oud. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens een vakantie in Kosovo in 2014. Waar Kosso zich toen vooral publiekelijk wilde laten zien middels YouTube en Instagram, hield Dorentina meer van de luwte. Ze wilde bleef ook langere tijd op de achtergrond en wilde niet in de spotlights. 

Dorentina leefde zelf op dat moment in Duitsland, in een klein dorpje, met 4 zussen, haar ouders en haar oma. Dorentina studeerde op dat moment nog en hield zich ook bezig met zingen. Ze heeft de vocals ingezongen voor het nummer ‘Bij Je’ samen met Kosso, maar wel onherkenbaar (want ze wilde niet in de spotlights). Toen de tijd vorderde, snapte ze dat de anonimiteit bijna niet meer haalbaar was. In de afgelopen 10 jaar is Dorentina uitgegroeid van ‘Vriendin van’, naar een solocarrière als artiest en vlogger. Ze heeft een mooie following opgebouwd en is actief op TikTok, Facebook, YouTube en natuurlijk als zanger. Haar focus als artiest zijnde ligt vooral in Duitsland. 

Kosso Bodybuilding

Zoals eerder al vermeld, zit Kosso vanaf zijn 14e al volle bak in de Gym, om zijn doel van Bodybuilder te behalen. Geïnspireerd door zijn vader. Vanaf zijn 16e begon hij een indrukwekkende fysiek te krijgen en kreeg hij zijn eerste aanrakingen met voedingssupplementen. Vanaf zijn 20e begint Kosso ook met bodybuilding wedstrijden en niet zonder succes. In zijn eerste wedstrijden werd hij direct 2e in 2 verschillende klasses. Een goed begin toch?

Kosso ging door als bodybuilder en won diverse wedstrijden, zowel in Nederland als in zijn ‘thuisland’ Kosovo zoals hij dat noemt. Hij is eigenlijk tot en met 2019 volle bak bezig geweest met Bodybuilding. Het staat nu op een lager pitje, vooral omdat het harde leven van een bodybuilder vrijwel niet te combineren is met rappen, ondernemen en influencen. Kosso heeft wel altijd gezegd dat hij het nog 1x wilt proberen. Dus wellicht zien we Kosso in de toekomst weer op het podium! 

Kosso Nutrition

Zoals eerder verteld, kreeg Kosso op zijn 16e de eerste echte aanraking met voedingssupplementen. Creatine, Pre-Workout en Weightgainer hoorde bij zijn vaste en strikte dieet. In 2016 werd hij als bodybuilder gesponsord door XXL Nutrition. Ze hebben toen nog een pre-workout uitgebracht, genaamd Pre-Kosso. Een enorm populair product, aangezien Kosso aardig aan de weg aan het timmeren was als influencer en rapper. Een perfecte combinatie voor veel verkoop! 

Kosso zag de waarde van zichzelf als merk en wilde meer gaan uitbrengen, maar dan wel onder een eigen label. Dit was de start van Kosso Nutrition. Kosso Nutrition werd in 2019 in het leven geroepen en is snel gegroeid. Momenteel hoort het bij de topbedrijven in de supplementen branche! 

Kosso verkoopt onder andere voedingssupplementen zoals pre-workout, weight gainers, eiwitrepen, creatine en diverse attributen, zoals kleding en massageguns. 

Auto’s Kosso

Kosso is een fan van grote en vooral snelle auto’s. Hij heeft niet zo’n groot wagenpark, maar wel enorme beauties erin. Zijn allereerste dikke auto kocht hij op 24 jarige leeftijd en dat was een auto van dik 2 ton. Gekocht van zijn succes met Kosso Nutrition. Dit was een babyblauwe Lamborghini Huracán. Alles wat hij toen had, stak hij in de auto. Niet de meest verstandige keuze (kwam hij later achter). Hoewel hij langere tijd plezier heeft gehad van deze auto en dit ook uitgebreid liet zijn op de Socials, kwam hij er later achter dat het echte vermogen zit in stenen en ondernemen. Hij verkocht zijn auto met twee redenen: 1- hij had geld nodig voor zijn onderneming en wilden starten in het vastgoed en 2- het was niet praktisch was voor zijn gezin. Hij begon weer met de zoektocht naar een nieuwe auto. Dit werd de LAMBORGHINI URUS NOVITEC ESTESO. Ook geen kleine auto, maar wel een stukje praktischer. 

Omdat de zaken van Kosso steeds beter gingen (en gaan), heeft hij momenteel wel weer wat leuks speeltjes te pakken. Het wagenpark van Kosso bestaat momenteel uit een dikke Mercedes AMG GTR, een Ferrari 458 en zijn Lamborgini Urus. 

Vermogen Kosso

Kosso is goed aan de weg aan het timmeren en heeft het ondernemen goed begrepen. Hij richt zich op diverse inkomstenbronnen, zoals rappen, ondernemen, vastgoed en influencen. Kosso is momenteel miljonair en heeft dus 3 dikke auto’s op zijn naam staan, is eigenaar van een tandenbleekpraktijk, shisha lounge en heeft een rap-contract bij Sony. We mogen dus wel concluderen dat Kosso rijk is! Of tenminste, als rijkdom in geld is uit te drukken. Maar hij werkt er hard voor en daar kunnen wij alleen maar respect voor hebben! 

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten