Ga naar de inhoud

Kies de perfecte rugzak

Iedereen kent de klassieke Eastpak of Kipling rugzakken van vroeger wel. Elke scholier liep met zo’n rugzak en na de schooltijd wordt deze rugzak best vaak nog gebruikt. Tot je op een gegeven moment realiseert; rugzakken kunt best stylish zijn en mogen best eens vervangen worden! Maar welke rugzak ga je dan kopen? Wij van Mannnen.nl gaan je vandaag helpen met de zoektocht naar de perfecte rugzak voor mannen! 

Stijl

Allereerst is het van belang om te kijken welke stijl rugzak het beste bij je past. Ben je meer sportief type, meer hipster, iemand die altijd met de laatste mode meegaat of iemand die voor het gemak gaat? Die keuze is belangrijk in het kiezen van je rugzak. Ook is de kleur van je kleding van belang bij het kiezen van de beste rugzak. Ben je iemand die vaak donkere kleding draagt? Dan is een het belangrijk om daar ook rekening mee te houden in het kiezen van je rugzak. 

Ook is het gebruik van de rugzak natuurlijk van belang. Heb je een rugzak voor werk nodig, omdat je je lunchtrommeltje en laptop mee wilt nemen? Dan is het handig om te zoeken naar een rugzak met laptop compartiment. Zoek je een rugzak die je mee kunt nemen tijdens hikes? Dan is een apart vakje voor je waterfles van belang. Denk dus altijd goed na over het gebruik van je rugzak, zodat je tot de beste keuze kunt komen.

Onze tips

Wij zijn fan van het rugzakkenmerk New Rebels. Kennen jullie die al? Ik koop de afgelopen jaren best vaak nieuwe rugzakken hier omdat ze A; niet te duur zijn en B; stijlvol zijn. En dat zijn voor mij toch twee best belangrijke zaken. New Rebels heeft rugzakken in meer dan 15 verschillende kleuren en zijn er meer dan 20 verschillende series / modellen. Zo heb je keuze uit een rugzak met laptopvak, waterproof rugzakken en rugzakken in meerdere formaten. Als je daar niet scoort, weet ik het ook niet meer. 

Rugzakken

Ik heb zelf de Mart Rugzak en deze vind ik zelf top tijdens mijn wandelingen in het bos. Met het Nederlandse weer weet je namelijk nooit wanneer het met bakken uit de hemel komt en vind ik het fijn dat mijn spullen droog blijven. Deze New Rebels Mart Rolltop Rugzak heeft meerdere fancy kleurtjes (20+ opties) en is waterafstotend. Perfect toch?! 

Vond je dit een toffe blog? Check dan ook eens onze blogs over bijvoorbeeld de beste BBQ boeken of wat de 7 schoonheden van een man zijn!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten