Ga naar de inhoud

Dure tijden? Dit cadeau aan jezelf levert geld op!

Eerder schreven we al over de duurder wordende tijd en dat bijna alle kosten stijgen. Je kunt dan natuurlijk jouw spaarrekening extra gaan spekken, maar je kunt jezelf ook trakteren op iets moois waar je ook nog rendement uit haalt. Hoe mooi is dat?

Een cadeau met rendement

Als je jezelf wilt belonen, kun je dat natuurlijk op verschillende manieren doen. Een van de dingen die je aan jezelf kunt schenken is bijvoorbeeld een mooi horloge: natuurlijk kun je er de tijd op zien, maar er schuilt nog meer achter en dat vertellen we je graag.

Cadeautje


Allereerst kun je, als je jezelf een horloge cadeau doet, jezelf trakteren op een tijdloos cadeau. En je kunt kiezen voor een horloge uit je geboortejaar, of uit het jaar dat je een mooie bonus of prestatie hebt geleverd, en ga zo maar door. Een horloge, zeker in het luxe segment, laat al jarenlang een prima rendement zien op het moment dat je toch overweegt om dit te verkopen. En da’s extra leuk als je in deze dure tijden toch wat rendement wilt pakken op je investeringen of cadeaus.

Welke merken zijn er?

Als je de knoop hebt doorgehakt dat jij jezelf wilt trakteren op een mooi luxe horloge, dan is er voor ieder budget wat wils. Je kunt voor zo’n €1.000 al een prachtige vintage Omega scoren, maar voor iets meer budget ook al een IWC of zelfs een Rolex als je rond de €5.000 wilt uitgeven. Voor dat geld kun je zelfs een horloge uit je geboortejaar scoren, wat natuurlijke extra speciaal is. Een horloge mét een verhaal, en vaak met een prima rendement als je dit over een aantal jaar weer wilt verkopen. En da’s een lekkere bonus bij zo’n mooi cadeau.

Waar moet ik op letten?

Allereerst ga je online natuurlijk je onderzoek doen. Je kijkt wat je mooi vindt, wat binnen je budget valt en ga dan absoluut voor de beste optie in je budget, ga niet voor de goedkoopste Rolex onder de €4.000 bijvoorbeeld. Ga voor kwaliteit en zorg ook dat de partij waar je het horloge gaat kopen voor kwaliteit gaat: doe onderzoek naar de klantenservice, de reviews en het beschikbare aanbod. Staat jouw gewenste horloge er niet tussen? Laat dan een zoekopdracht achter en wie weet verrassen ze je ineens met jouw droomhorloge. Wat een cadeau!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten