Ga naar de inhoud

Van Sydney tot de Outback: de perfecte mannenvakantie naar Australië

De ultieme mannenvakantie beleef je natuurlijk nergens anders dan in Australië! Het is het land van de kangoeroes, stranden, en de legendarische Outback. Dus stond een individuele rondreis door Australië of een avontuurlijke trip met je maten nog niet op je bucketlist? Dan nu wel. Tips voor de perfecte mannenvakantie naar Australië, lees je hier! 

Sydney

Sydney is een wereldstad om verliefd op te worden. Want wat kun je hier niet doen of zien? Je kunt namelijk relaxen op stranden als Bondi en Manly, surfen, of een foto maken bij het beroemde Opera House. Maar ‘s avonds komt de stad echt tot leven waar je kunt proosten op een goede reis bij de Rocks of Darling Harbour. Start jouw rondreis hier om dit zelf te beleven. 

Great Barrier Reef

De Great Barrier Reef is een onwijs groot bouwwerk van levende organismen. Dit natuurfenomeen kun je het beste ervaren tijdens een duiksessie. Dit is een once-in-a-lifetime ervaring om te zwemmen met schildpadden en prachtige vissen. Langs de kust kun je deelnemen aan een duikcursus wat de perfecte toevoeging van je mannenvakantie is. 

Vakantie Australie

De Outback 

Dit rode, woestijnachtige gebied is een heel ander stukje Australië dan Sydney. In deze afgelegen plek maak je kennis met de echte wildernis. Nabij Alice Springs ligt een gigantische rotsformatie: de Ayers Rock of Uluru, een aanrader om te zien. Daarnaast is het ook leuk om met je reismaten onder de sterren te kamperen in de ongerepte natuur. Zo kun je sterke banden smeden met elkaar terwijl je geniet van het echte Australië.

Queenstown 

Dit is een plaatsje voor echte adrenaline junkies. Je kunt hier skydiven of zelfs bungeejumpen vanaf de Kawarau Bridge. Maar er zijn nog tal andere activiteiten te doen hier. En Queenstown heeft een enorm levendig nachtleven! Met leuke pubs en live muziek waar je je avontuurlijke dag gezellig kunt afsluiten. 

Melbourne 

Sluit je mannenvakantie af met een dosis muziek en cultuur in Melbourne. De stad heeft vele bars en een unieke koffiecultuur. En als je nog nooit een echte cricketwedstrijd hebt meegemaakt, is dit je kans bij het sportstadion MCG. Deze plek garandeert een relaxte afsluiter van een onvergetelijke reis. 

Met deze mix van avonturen wordt jouw mannenvakantie een reis waar nog lang over nagepraat zal worden. Dus trek je avontuurlijke schoenen aan en plan de perfecte trip naar Down Under! 

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten