Ga naar de inhoud

De Beste sport cafés in New York

New York City is een van de meest diverse steden in de wereld. Het is een bestemming die hoog op ieders lijstje staat, en waarom zou je geen mannenweekend plannen met al je voetbalvrienden? Er zijn talloze musea, winkels en attracties om te bezoeken. Een van de voordelen van een bezoek aan New York als voetbalfan is de groeiende waardering van de stad voor de sport en de vele sportcafés die er te vinden zijn. Boek nu dus een weekje New York met de mannen. In deze blog op Mannnen.nl delen we alvast de beste sport cafés in New York City!

beste sport cafés new york

Voetbal in New York

New York heeft een bloeiende voetbalscene, mede dankzij generaties Italianen en Ierse families die vasthouden aan hun roots, en een gezonde populatie expats uit alle delen van de wereld die er wonen. Het is een geweldige stad om te bezoeken, omdat je er waarschijnlijk een goede wedstrijd kunt meemaken in een van de vele sportcafés. Perfect voor een weekje weg met al je voetbalvrienden.

Om naar Amerika te reizen, en dus naar New York City, hebt je een ESTA nodig, een reistoestemming die vergelijkbaar is met een visum. Alleen hoeft je voor het ESTA niet naar een ambassade en hoeft je geen biometrische gegevens af te nemen. Zodra je ESTA binnen is, ben je klaar om op reis te gaan en hoef je alleen nog maar weten welke sportcafés het beste zijn om een wedstrijd van je favoriete team te zien.

Smithfield Hall NYC

Er is waarschijnlijk geen betere plek om een wedstrijd te kijken in Amerika dan Smithfield Hall NYC. Deze plek in Chelsea ligt slechts een paar straten van Madison Square Garden, pal in het centrum van de stad. Er is letterlijk geen plek in deze bar waar je een wedstrijd niet goed kunt zien. Om het nog beter te maken worden de grootste wedstrijden van de dag vertoond op een groot projectiescherm, zodat je vanaf je tafel niets hoeft te missen.

Deze bar is zeer toegewijd aan het vertonen van allerlei verschillende wedstrijden. Als er ergens een kleine regionale wedstrijd is, is de kans groot dat ze die vertonen. Momenteel is het niet alleen mogelijk om de huidige Italiaanse Serie A te zien, maar ook de regionale Serie B wedstrijden en de Champions League.

De bar zelf heeft een fantastisch menu, met zowel klassieke items uit Amerika, zoals hamburgers en pulled pork sliders en brunchgerechten. Het drankmenu is ook geweldig, met een breed scala aan bieren van de tap en in flessen, klassieke cocktails en een grote selectie van whisky’s.

De Football Factory in Legends NYC

Legends is misschien wel een van de beste Ierse pubs in NYC, en ligt vlakbij Koreatown. Met gewelfde plafonds, donkerhouten interieurs en sfeervolle verlichting is het niet de doorsnee bar. Ondanks dat het misschien een beetje chic overkomt, ligt de nadruk op comfort food en het kijken naar een voetbalwedstrijd, wel dus een aanrader om daar met al je vrienden heen te gaan.

Velen zullen zeggen dat dit de thuisbasis is van het voetbal in New York City. Dat is niet zo’n ver gezochte bewering, aangezien dit de ontmoetingsplaats is voor zo’n 30 voetbalclubs. Daartoe behoren clubs uit verschillende Europese voetbalcompetities, waaronder de supporters verenigingen van AC Milan, PSG en Chelsea.

Reizen naar New York

Er zijn tal van andere sportcafés in de stad. Een eervolle vermelding is het Paulaner Brauhaus, dé plek om naar een Bundesliga wedstrijd te kijken. Er is ook Mr. Dennehy’s in Greenwich Village, waar je, als je geluk hebt en het mooi weer is, de wedstrijd in het buitencafé kunt bekijken. Een wedstrijd meepikken op een van deze cafés, is een geweldige manier om de stad vanuit een minder toeristisch perspectief te ervaren.

Om in New York, of een ander deel van Amerika, te komen, hebt je een ESTA nodig. Om een ESTA Amerika aan te vragen hoeft je niet naar een ambassade of een consulaat.  Je kunt het ESTA online aanvragen. Gelukkig is het ESTA 2 jaar geldig, dus je kunt uitstapjes plannen naar andere delen van Amerika en andere sportcafés door het hele land bezoeken. Reizen met vrienden is ook gemakkelijk, je kunt gewoon een groepsaanvraag doen, wat betekent dat je de meeste informatie maar één keer hoeft in te vullen.

Zin om de beste sport cafés in New York te bezoeken? Plan een weekendje weg met je vrienden en geniet van alles wat deze stad te bieden heeft. Maar wat neem je mee? In deze blog lees je alles over de essentiële mannenweekend kleding.

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten