Ga naar de inhoud

Squid game carnavalspak 2023

Jaaa we hebben groen licht! Carnaval 2023 mag doorgaan! Eindelijk weer een week lang laveloos rondlopen, zonder dat iemand raar opkijkt. Relaties worden kapot gemaakt, iedereen zoent iedereen en na 1 week kan je niet meer kieken, maar man o man wat is het fijn. En wij gaan je dit jaar helpen om een lekker carnavalspak aan te schaffen! En hoe doe je dat nou beter, dan met DE Hitserie van 2022: Squid Game. Wij gaan vandaag laten zien waar jij de beste Squid Game Outfit kunt scoren!

De hit van 2022 is de serie Squid Game. En dat snappen wij! Ik vind het het best te vergelijken met een mix tussen The Hunger Games en Saw. The Squid Game is een serie waarin ‘arme’ mensen van ‘rijke’ mensen de kans krijgen om in 1 klap rijk te worden door simpele spelletjes te spelen. Het concept is heel simpel. Versla de rest, win de spelletjes en ontvang het geld.

Wat ze echter niet weten is dat zodra je een spel verliest, je ook je leven verliest. Hoeveel is dus je leven waard? Maargoed. Deze blog gaat eigenlijk niet over de serie, maar over carnavalspakken! Dus waarom deze intro? Nou, omdat wij voorspellen dat dit de Carnavalspakken trend van 2023 gaat worden! De Squid Game carnavalspakken zijn bij uitstek geschikt voor carnaval 2023 en het feest vieren!


Shop via onze partner: Bol.com

Squid Game Carnavalspak

De pakken van The Squid Game zijn bij uitstek geschikt voor Carnaval 2023. Er zijn simpelweg twee pakken te koop. De groene pakken van de deelnemers, en de rode pakken van de ‘bewakers’. Daarbij heb je de keuze voor een soort muts / helm als je bewaker bent, met hierop het teken van een vierkant, driehoek of rondje.

Ook kun je je als de leider rond wanen, door een zwarte cape te dragen met daarop het ‘iron man’ masker.


Dit zijn ideale carnavalspakken 2023 voor het hele voetbalteam, vriendengroep of om te laten zien dat jullie een groep zijn. Zorgt ook zeker voor heel veel lachende gezichten als jij een andere groep tegenkomt, met dezelfde pakken / andere bewakers!


Shop via onze partner: Bol.com

Carnavalspakken 2023

Carnaval 2023 valt dit jaar op 18 februari tot en met dinsdag 21 februari. Dat betekent dat het al wat frisser is, dus kleed je goed aan. Wij zien dit jaar dat er veel carnavalskleding wordt verkocht in een bepaalde trend. Die trend is: Carnavalspakken van series! 

Twee jaar geleden was La Casa de Papel ontzettend populair en met het laatste seizoen dit jaar, verwachten wij dat er weer veel La Casa de Papel carnavalspakken verkocht gaan worden. Deze rode pakjes lijken dan ook weer op de Squid Game bewakerspakjes, dus kun je het mooi combineren. Scheelt weer een pak 😉 

Check ook eens onder andere blog, zoals die van De Beste Massagekussens of die over De lekkerste herenluchtjes!

Weet jij al wat je gaat dragen met Carnaval 2023? Shop in ieder geval wel even een nieuw carnavalskostuum voor het nieuwe carnavalsjaar, want je kunt niet twee jaar in hetzelfde pak aankomen!


Shop via onze partner: Bol.com

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten