Squid game carnavalspak 2022

Squid Game Carnavalspak

De hit van 2022 is de serie Squid Game.En dat snappen wij! Ik vind het het best te vergelijken met een mix tussen The Hunger Games en Saw. The Squid Game is een serie waarin ‘arme’ mensen van ‘rijke’ mensen de kans krijgen om in 1 klap rijk te worden door simpele spelletjes te spelen. Het concept is heel simpel. Versla de rest, win de spelletjes en ontvang het geld.

Wat ze echter niet weten is dat zodra je een spel verliest, je ook je leven verliest. Hoeveel is dus je leven waard? Maargoed. Deze blog gaat eigenlijk niet over de serie, maar over carnavalspakken! Dus waarom deze intro? Nou, omdat wij voorspellen dat dit de Carnavalspakken trend van 2022 gaat worden! De Squid Game carnavalspakken zijn bij uitstek geschikt voor carnaval 2022 en het feest vieren!

Squid Game Carnavalspak

De pakken van The Squid Game zijn bij uitstek geschikt voor Carnaval 2022. Er zijn simpelweg twee pakken te koop. De groene pakken van de deelnemers, en de rode pakken van de ‘bewakers’. Daarbij heb je de keuze voor een soort muts / helm als je bewaker bent, met hierop het teken van een vierkant, driehoek of rondje.

Ook kun je je als de leider rond wanen, door een zwarte cape te dragen met daarop het ‘iron man’ masker.

Squid Game Carnaval 2022
Dit zijn ideale carnavalspakken 2022 voor het hele voetbalteam, vriendengroep of om te laten zien dat jullie een groep zijn. Zorgt ook zeker voor heel veel lachende gezichten als jij een andere groep tegenkomt, met dezelfde pakken / andere bewakers!

Carnavalspakken 2022

Carnaval 2022 valt dit jaar op 26 februari tot en met dinsdag 1 maart. Dat betekent dat het al wat frisser is, dus kleed je goed aan. Wij zien dit jaar dat er veel carnavalskleding wordt verkocht in een bepaalde trend. Die trend is: Carnavalspakken van series! 

Casa de papel carnavals pak

Twee jaar geleden was La Casa de Papel ontzettend populair en met het laatste seizoen dit jaar, verwachten wij dat er weer veel La Casa de Papel carnavalspakken verkocht gaan worden. Deze rode pakjes lijken dan ook weer op de Squid Game bewakerspakjes, dus kun je het mooi combineren. Scheelt weer een pak 😉 

Weet jij al wat je gaat dragen met Carnaval 2022? Shop in ieder geval wel even een nieuw carnavalskostuum voor het nieuwe carnavalsjaar, want je kunt niet twee jaar in hetzelfde pak aankomen!

Condoom.nl
Entertainment

Anoniem condooms kopen

Iedereen kent het wel, je bent een jaar of 13, 14, 15 of ietsjes ouder en je loopt voor het eerst met het schaamrood op je kaken de supermarkt of drogisterij binnen….

Lees verder »