Ga naar de inhoud

De must-have meubelstukken voor de ultieme mancave

Welke man droomt er niet van een eigen mancave. Dat gedeelte van huis of tuin dat ook echt helemaal alleen van jou is en waar je alles hebt wat je mannenhart begeert. In deze ruimte kun je lekker hobbyen, alleen genieten of je vrienden ontvangen. Heb je moeite met opstaan of wil je gewoon het comfort van eenvoudig overeind komen, dan mag een sta op stoel in de optimale mannenkamer bijvoorbeeld niet ontbreken. Wil jij ook weten wat de must-have meubelstukken zijn voor de ultieme mancave, lees dan snel verder.

De ultieme mannendroom 

Iedere man zou graag een ruimte hebben waar hij alles tot zijn beschikking heeft wat hem gelukkig maakt en waar hij alleen de scepter zwaait. Waar hij zich in alle rust kan terugtrekken alleen, of samen met vrienden, en er alles kan doen wat hij wenst zonder de nieuwsgierige blikken van vrouw en kinderen. In deze mannenruimte wordt gekletst, gespeeld, tv gekeken, naar muziek geluisterd, en uiteraard gegeten en gedronken. Misschien is er ook nog wel een plekje ingeruimd waar je naar alle lust kan hobbyen. De ultieme mancave is voorzien van verschillende soorten meubels en wordt meestal aangekleed met stoere of sportieve accessoires.

mancave inrichting

Must-have mancave meubels

De must-have meubels die niet mogen ontbreken in het ultieme mannenverblijf bestaan uit: de comfortabele zithoek, een grote tv en muziekinstallatie, een koelkast, favoriete spelletjes en een bar met krukken. Een bargedeelte met barkrukken voor bier en sterke verhalen, mag in geen enkel mannenhol ontbreken. De koelkast is een must voor koele drankjes, snacks en hapjes. De favoriete spelletjes bestaan vaak uit een dartbord en een pooltafel. Een heerlijke zithoek met een groot tv-scherm en een goede muziekinstallatie zijn een must voor de sfeer en het gezamenlijk kijken naar sportwedstrijden. Het is ook belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Het aankleden met oude blikken attributen, met posters, met antieke blikvangers, met biermerk of drank- accessoires, met neonverlichting of een oude lichtbalk, of met materiaal van je favoriete sportclub.

Hoe ziet jouw ideale ruimte eruit?

Heb je een plekje om je ultieme mancave droom te verwezenlijken, dan wil je hem ook perfect inrichten. Met een heerlijk bankstel, een tv, muziek, een koelkast voor hapjes en drankjes, een stoere bar met krukken en met sport en spel. Een hobby hoek maakt het compleet, en zo is jouw ultieme ruimte klaar om menig plezierig uurtje in door te brengen, alleen of met je maten!

Vond je dit een leuke blog? Check dan ook onze blog over Mo Bicep!

Auteur

  • Maarten

    Ik heb al sinds jongs af aan een brede interesse. Daarom ben ik Mannnen.nl, het online platform voor en door mannen. Hier deel ik mijn mening, ervaringen en handige tips over onderwerpen speciaal voor mannen. Van sport tot lichamelijke verzorging en van luxe producten tot home entertainment. Lees je mee?

    Bekijk Berichten